Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЕМИЛИ ГРУП - 2010 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201348093
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 2, 2010 17:13
Наименование
ФЕМИЛИ ГРУП - 2010
Транслитерация
FAMILY GROUP - 2010
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 215, вх. В Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ти препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, с... покупка на стоки или други вещи с цел да ти препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, сделки с автомобили и авточасти - нови и втора употреба, сделки с петролни продукти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, превозни сделки на стоки и хора в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КИРИЛ ХАРАЛАМПИЕВ НАЗЪРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КИРИЛ ХАРАЛАМПИЕВ НАЗЪРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЕМИЛИ ГРУП - 2010 ЕООД на латиница "FAMILY GROUP - 2010" с ЕИК/ПИК 201348093 е основана на 2 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2010-12-02
Регистрация на фирмата

2013-05-31
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА, ОБМЕН НА ВАЛУТА, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ покупка на стоки или други вещи с цел да ти препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, сделки с автомобили и авточасти - нови и втора употреба, сделки с петролни продукти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, превозни сделки на стоки и хора в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма