Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАЕСТРО ЛУЧКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201356962
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 10, 2010 15:38
Наименование
МАЕСТРО ЛУЧКО
Транслитерация
MAESTRO LUCHCO ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Тънково, бл. 17, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
извършване в страната и чужбина на следните дейности: продажба на картини, художествени произведения, произведения на изкуството; дизайнерски услуги; външен, вътрешен и интериорен дизайн; презен... извършване в страната и чужбина на следните дейности: продажба на картини, художествени произведения, произведения на изкуството; дизайнерски услуги; външен, вътрешен и интериорен дизайн; презентации, изложби; организация и провеждане на конференции, семинари, форуми, обучения и други подобни мероприятия; издателска и печатна дейност; провеждане на международни прояви, събития и представяния в България и чужбина; консултантска дейност; рекламни, информационни, маркетингови и програмни дейности и услуги; посреднически, импресарски и други услуги; сделки с недвижими имоти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Сергей Владимирович Лучко (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Сергей Владимирович Лучко (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАЕСТРО ЛУЧКО ЕООД на латиница "MAESTRO LUCHCO ltd" с ЕИК/ПИК 201356962 е основана на 10 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЛОБАЛ ЕВЕНТ", но на 29 Август 2011 година то бива сменено на сегашното "МАЕСТРО ЛУЧКО". Седалището на компанията се намира в с. Тънково, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2010-12-10
Регистрация на фирмата

2011-08-29
Промяна наименование
Името се сменя от ГЛОБАЛ ЕВЕНТ на МАЕСТРО ЛУЧКО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Черноморец, Никола Вапцаров, бл. 23, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Тънково, бл. 17, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- извършване в страната и чужбина на следните дейности: организация и провеждане на конференции, семинари, форуми, обучения и други подобни мероприятия; издателска и печатна дейност; провеждане на международни прояви, събития и представяния в България и чужбина; консултантска дейност; рекламни, информационни, маркетингови и програмни дейности и услуги; посреднически, импресарски и други услуги; сделки с недвижими имоти.
+ извършване в страната и чужбина на следните дейности: продажба на картини, художествени произведения, произведения на изкуството; дизайнерски услуги; външен, вътрешен и интериорен дизайн; презентации, изложби; организация и провеждане на конференции, семинари, форуми, обучения и други подобни мероприятия; издателска и печатна дейност; провеждане на международни прояви, събития и представяния в България и чужбина; консултантска дейност; рекламни, информационни, маркетингови и програмни дейности и услуги; посреднически, импресарски и други услуги; сделки с недвижими имоти.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма