Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДГРУП БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201373164
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201373164 от 2011-01-25 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 23, 2010 07:24
Наименование
ДГРУП БГ
Транслитерация
DGROUP BG Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Войводиново, ул.Христо Ботев, 14 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид;... Вътрешно и външнотърговска дейност, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; извършване на сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, за която няма законова забрава. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДОН ДРАГАНОВ ДРАГАНОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНДОН ДРАГАНОВ ДРАГАНОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛА ДИМИТРОВ ГЕРДЖИКОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНДОН ДРАГАНОВ ДРАГАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДГРУП БГ ЕООД на латиница "DGROUP BG Ltd." с ЕИК/ПИК 201373164 е основана на 23 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Войводиново, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-12-23
Регистрация на фирмата

2011-01-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201373164 на основание друго от ЗДДС

2015-02-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ, 148, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Войводиново, ул.Христо Ботев, 14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, производство и търговия с промишлени и хранителни стоки, внос и износ, изкупуване, производство, преработка и продажба на произведения от растителен и животински произход, продажба на тютюневи изделия и алкохол след съответна регистрация, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, информационна и консултантска дейност, земеделие, търговско представителство и посредничество, таксиметрова, транспортна и сервизна дейност, строителство и строително предприемачество, строителни ремонти и услуги, фризьорски и козметични услуги, извършване на всякакви дейности и услуги, незабранени от българското законодателство.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; извършване на сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, за която няма законова забрава.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма