Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОРВИН ДИЗАЙН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201373844
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201373844 от 2011-10-07 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
December 23, 2010 13:28
Наименование
КОРВИН ДИЗАЙН
Транслитерация
CORVIN DESIGN
Оборот
20,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дуранкулак, бл. Екохижа „Кедър“ Виж на картата
Предмет на дейност
Продажба и отдаване под наем на коледни светлини и друга украса, организация, проектиране, строеж и експлоатация на електроцентрали и проекти за алтернативна енергия от възобновяеми енергийни из... Продажба и отдаване под наем на коледни светлини и друга украса, организация, проектиране, строеж и експлоатация на електроцентрали и проекти за алтернативна енергия от възобновяеми енергийни източници, консултантски услуги в областта на алтернативните енергии, покупко-продажба на недвижими имоти. Дружеството също така ще извършва всички сделки и операции, които са спомагателни или допълващи към посочените или се считат за благоприятни за безпрепятственото функциониране на Дружеството или за осъществяване на различни проекти. Дружеството може да развива дейностите, включени в предмета му на дейност, пряко или чрез други дружества със сходен предмет на дейност. Дружеството може да придобива всякакви права, необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да изпълнява всякакви други задачи, които имат за цел улесняването, развитието или разширяването на търговската му дейност в съответствие със закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХОРЯ МИХАЙ БАБА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "СИЙ ЛЕЙКС ЕСТЕЙТС" АД 792,000.00 лв - 99.99% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "СВЕТЛИНА - 21 ВЕК" АД 100.00 лв - 0.01% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"КОРВИН ДИЗАЙН" ООД
Капитал размер
792,100 лева (792,100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 20,000 - -
2020 0 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОРВИН ДИЗАЙН ЕООД на латиница "CORVIN DESIGN" с ЕИК/ПИК 201373844 е основана на 23 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "С С П - 3", но на 3 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "КОРВИН ДИЗАЙН". Седалището на компанията се намира в с. Дуранкулак, а началният внесен капитал е в размер на 792,100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 20,000 лв.

Хронология

2010-12-23
Регистрация на фирмата

2011-10-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201373844 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2019-06-03
Промяна наименование
Името се сменя от С С П - 3 на КОРВИН ДИЗАЙН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.РАЙНО ПОПОВИЧ, 6, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Георги С. Раковски, 96, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Организация, проектиране, строеж и експлоатация на електроцентрали и проекти за алтернативна енергия от възобновяеми енергийни източници, консултантски услуги в областта на алтернативните енергии, покупко- продажба на недвижими имоти. Дружеството също така ще извършва всички сделки и операции, които са спомагателни или допълващи към посочените или се считат за благоприятни за безпрепятственото функциониране на Дружеството или за осъществяване на различни проекти. Дружеството може да развива дейностите, включени в предмета му на дейност, пряко или чрез други дружества със сходен предмет на дейност. Дружеството може да придобива всякакви права, необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да изпълнява всякакви други задачи, които имат за цел улесняването, развитието или разширяването на търговската му дейност в съответствие със закона.
+ Продажба и отдаване под наем на коледни светлини и друга украса, организация, проектиране, строеж и експлоатация на електроцентрали и проекти за алтернативна енергия от възобновяеми енергийни източници, консултантски услуги в областта на алтернативните енергии, покупко-продажба на недвижими имоти. Дружеството също така ще извършва всички сделки и операции, които са спомагателни или допълващи към посочените или се считат за благоприятни за безпрепятственото функциониране на Дружеството или за осъществяване на различни проекти. Дружеството може да развива дейностите, включени в предмета му на дейност, пряко или чрез други дружества със сходен предмет на дейност. Дружеството може да придобива всякакви права, необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да изпълнява всякакви други задачи, които имат за цел улесняването, развитието или разширяването на търговската му дейност в съответствие със закона.

2021-07-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Георги С. Раковски, 96, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дуранкулак, бл. Екохижа „Кедър“

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма