Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АИГ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201374483
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 23, 2010 17:43
Наименование
АИГ ИНЖЕНЕРИНГ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Карлово, ул.Генерал Карцов, 86, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с метали и метални изделия, търговия с отпадъци от черни и цветни метали, преработка на метали от черни и цветни отпадъци, както и дейности с други отпадъци, консултантска и посреднич... Търговия с метали и метални изделия, търговия с отпадъци от черни и цветни метали, преработка на метали от черни и цветни отпадъци, както и дейности с други отпадъци, консултантска и посредничиска дейност, икономичиски и стратегически анализи, покупко - продажба на търговски дружества, анализ за реорганизация, реоргонизация на търговски дружества, вътрешно и външнотърговски операции, експертно - консултантска дейност, мениджмънт и маркетинг, производство и продажба на енергия от възобновяеми източници, както и всяка друга дейност незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ангел Тодоров Грудев (свързан с 9 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Илия Тодоров Грудев 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Ангел Тодоров Грудев 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ангел Тодоров Грудев (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АИГ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД с ЕИК/ПИК 201374483 е основана на 23 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Карлово, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-12-23
Регистрация на фирмата

2011-03-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 364, вх. 6, ет. 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Карлово, ул.Генерал Карцов, 86, вх. А, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговие с метали и метални изделия, търговия с отпадъци от черни и цветни метали, преработка на метали от черни и цветни отпадъци, както и дейности с други отпадъци, консултантска и посредничиска дейност, икономичиски и стратегически анализи, покупко - продажба на търговски дружества, анализ за реорганизация, реоргонизация на търговски дружества, вътрешно и външнотърговски операции, експертно - консултантска дейност, мениджмънт и маркетинг, както и всяка друга дейност незабранена от закон.
+ Търговия с метали и метални изделия, търговия с отпадъци от черни и цветни метали, преработка на метали от черни и цветни отпадъци, както и дейности с други отпадъци, консултантска и посредничиска дейност, икономичиски и стратегически анализи, покупко - продажба на търговски дружества, анализ за реорганизация, реоргонизация на търговски дружества, вътрешно и външнотърговски операции, експертно - консултантска дейност, мениджмънт и маркетинг,производство и продажба на енергия от възобновяеми източници, както и всяка друга дейност незабранена от закон.

2016-04-05
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма