Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛУДЛУК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201402420
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201402420 от 2018-10-15 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
January 28, 2011 17:17
Наименование
ЛУДЛУК
Транслитерация
LUDLUK EOOD
Оборот
21,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.ПИРИН, 26, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Научно-изследователска, проучвателна, експертна дейност и обучение на кадри в областта на проектирането, строителството, електрониката и радиофизиката, разработване, производство, внедря... Научно-изследователска, проучвателна, експертна дейност и обучение на кадри в областта на проектирането, строителството, електрониката и радиофизиката, разработване, производство, внедряване и поддръжка на програмни продукти и системи, проектиране на обществени, промишлени, жилищни сгради и мостове, хидротехнически и транспортни съоръжения, както и авторски надзор по изпълнение на проектите и контрола по проектирането, изследване, създаване, монтаж и сервиз на електронни устройства и електронна техника, изграждане на специализирани работни места и мрежи в областта на проектирането, управлението и електрониката, консултации и услуги по хардуерни и софтуерни проблеми, издателска, импресарска дейност, всякаква търговска и външнотърговска дейност, маркетинг и представителство на наши и чужди фирми, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮДМИЛ ПЕТКОВ ЛУКАНОВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПОБЕДА ВАСИЛЕВА ЛУКАНОВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛЮДМИЛ ПЕТКОВ ЛУКАНОВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮДМИЛ ПЕТКОВ ЛУКАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 21,000 -4.55% - -
2020 22,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛУДЛУК ЕООД на латиница "LUDLUK EOOD" с ЕИК/ПИК 201402420 е основана на 28 Януари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "И - ТИ КОНСУЛТ", но на 1 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "ЛУДЛУК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 21,000 лв.

Хронология

2011-01-28
Регистрация на фирмата

2018-10-01
Промяна наименование
Името се сменя от И - ТИ КОНСУЛТ на ЛУДЛУК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ПИРИН, 26, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.ПИРИН, 26, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- НАУЧНО - ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА, КОНСУЛТАНТСКА И ЕКСПЕРТНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ИКОНОМИКАТА, СТРОИТЕЛСТВОТО И СОЦИАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ; ПОДГОТОВКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ, МОНИТОРИНГ, КОНТРОЛ И ОЦЕНКА НА ПРОЕКТИ; ПРОЕКТИРАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ; ИЗГОТВЯНЕ НА ТРЪЖНИ КНИЖА; АВТОРСКИ НАДЗОР; ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА НАУЧНИ И ПРИЛОЖНИ КОНФЕРЕНЦИИ И СЕМИНАРИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИРМИ; ИЗДАТЕЛСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Научно-изследователска, проучвателна, експертна дейност и обучение на кадри в областта на проектирането, строителството, електрониката и радиофизиката, разработване, производство, внедряване и поддръжка на програмни продукти и системи, проектиране на обществени, промишлени, жилищни сгради и мостове, хидротехнически и транспортни съоръжения, както и авторски надзор по изпълнение на проектите и контрола по проектирането, изследване, създаване, монтаж и сервиз на електронни устройства и електронна техника, изграждане на специализирани работни места и мрежи в областта на проектирането, управлението и електрониката, консултации и услуги по хардуерни и софтуерни проблеми, издателска, импресарска дейност, всякаква търговска и външнотърговска дейност, маркетинг и представителство на наши и чужди фирми, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.

2018-10-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201402420 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма