Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНСИЕМЕ СС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201410545
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201410545 от 2018-08-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 4, 2011 11:44
Наименование
ИНСИЕМЕ СС
Транслитерация
INSIEME SS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Боздуганово Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, збработен или преработен вид, в страната и в чужбина; Откриване и експлоатация на магазини и складове, и търговия на едро и дребно ... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, збработен или преработен вид, в страната и в чужбина; Откриване и експлоатация на магазини и складове, и търговия на едро и дребно с зсички видове стоки разрешени от закона и /или след издаване на съответното разрешение за тяхната търговия; Хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм; рекламни, програмни л информационни услуги. Комисионни, спедиционни, складови, лизингови, консигнационни, оказионни сделки; Превоз на пътници и товари в страната а чужбина, спедиторски услуги, таксиметрови услуги. Дейност на агенции за недвижими имоти - покупка и продажба на недвижими имоти, отдаване под наем, посредничество при сделки с тях, както и други дейности и услуги не забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Гергана Желева Колева (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Гергана Желева Колева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНСИЕМЕ СС ЕООД на латиница "INSIEME SS LTD" с ЕИК/ПИК 201410545 е основана на 4 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ШИКО - П.БОЛАШИКОВ", но на 29 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "ИНСИЕМЕ СС". Седалището на компанията се намира в с. Боздуганово, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Хронология

2011-02-04
Регистрация на фирмата

2016-11-29
Промяна наименование
Името се сменя от ШИКО - П.БОЛАШИКОВ на ИНСИЕМЕ СС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 101
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. БОРУЙГРАД, бл. 70, вх. А, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РЕСТОРАНТИ, КАФЕ-АПЕРИТИВИ, СЛАДКАРНИЦИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ, ПО ЗАКОНОУСТАНОВЕНИЯ РЕД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА И КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, збработен или преработен вид, в страната и в чужбина; Откриване и експлоатация на магазини и складове, и търговия на едро и дребно с зсички видове стоки разрешени от закона и /или след издаване на съответното разрешение за тяхната търговия; Хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм; рекламни, програмни л информационни услуги. Комисионни, спедиционни, складови, лизингови, консигнационни, оказионни сделки; Превоз на пътници и товари в страната а чужбина, спедиторски услуги, таксиметрови услуги. Дейност на агенции за недвижими имоти - покупка и продажба на недвижими имоти, отдаване под наем, посредничество при сделки с тях, както и други дейности и услуги не забранени от закона.

2018-08-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201410545 на основание друго от ЗДДС

2018-08-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. БОРУЙГРАД, бл. 70, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Боздуганово
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма