Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Юнан Строй Холдинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201434044
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 16, 2011 09:58
Наименование
Юнан Строй Холдинг
Транслитерация
Younan Stroy Holding Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бул. Ломско шосе, 246Г Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Придобиване, управление и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, финансиране на дружества, в които дружеството участва, участие в капитала и управлението на други дружества,... Придобиване, управление и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, финансиране на дружества, в които дружеството участва, участие в капитала и управлението на други дружества, като дружеството ще извършва и собствена производствена и търговска дейност в съответствие с разпоредбата на чл.277, ал.1 от ТЗ, а именно: промишлено и гражданско строителство в страната и чужбина, комисионерска дейност, представителство на местни и чуждестранни лица, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джони Юнан Крето (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Маджед Иунан Криту (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Юнан Строй Холдинг ЕООД на латиница "Younan Stroy Holding Ltd." с ЕИК/ПИК 201434044 е основана на 16 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Юнан Строй 1", но на 21 Април 2011 година то бива сменено на сегашното "Юнан Строй Холдинг". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-02-16
Регистрация на фирмата

2011-04-21
Промяна наименование
Името се сменя от Юнан Строй 1 на Юнан Строй Холдинг
Промяна предмет на дейност
- Производство, вътрешна и международна търговия с промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки; търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица, вътрешен и международен транспорт; покупко-продажба на недвижими имоти, строителство и ремонтни работи, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, комисионерска и транспортна дейност, консултации в сферата на инвестициите в недвижими имоти, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закона.
+ Придобиване, управление и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, финансиране на дружества, в които дружеството участва, участие в капитала и управлението на други дружества, като дружеството ще извършва и собствена производствена и търговска дейност в съответствие с разпоредбата на чл.277, ал.1 от ТЗ, а именно: промишлено и гражданско строителство в страната и чужбина, комисионерска дейност, представителство на местни и чуждестранни лица, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма