Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕД ХОТ АДВЪРТАЙЗМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201437542
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201437542 от 2011-03-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 17, 2011 10:33
Наименование
РЕД ХОТ АДВЪРТАЙЗМЪНТ
Транслитерация
UrgentProduction Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. Захари Стоянов, 8, ет. партер Виж на картата
Код на икономическа дейност
73.11 - Дейност на рекламни агенции
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на българ... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна, импресарска, информационна дейност, комисионни, превозни, складови сделки, транспортна дейност, както и други дейности, които не са изрично забранени от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗОРНИЦА НЕДКОВА НЕДКОВА (свързан с 22 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗОРНИЦА НЕДКОВА НЕДКОВА (свързан с 22 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕД ХОТ АДВЪРТАЙЗМЪНТ ЕООД на латиница "UrgentProduction Ltd." с ЕИК/ПИК 201437542 е основана на 17 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЪрджънтПродакшън", но на 16 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "РЕД ХОТ АДВЪРТАЙЗМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-02-17
Регистрация на фирмата

2011-03-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201437542 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от ЪрджънтПродакшън на РЕД ХОТ АДВЪРТАЙЗМЪНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 27, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. Захари Стоянов, 8, ет. партер
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство в страната и чужбина на всички видове стоки, незабранени със закон, инженерингова дейност в страната и чужбина, всякакъв вид търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на всякакъв вид стоки, незабранени със закон, реекспорт, бартерни, компенсационни и суичови операции, посредническа и комисионерска дейност, лизинг, участие в смесени предприятия, ноу-хау, организиране, изграждане и функциониране в страната и чужбина на търговски обекти-магазини, ресторанти и др., хотелиерство, извършване на всякакъв вид услуги, вкл. в областта на туризма, у нас и в чужбина, сервизна дейност, предприемачество, проектиране, строителство, реконструкция на сгради и съоръжения, пространствено оформление, дизайн, реклама и импресарска дейност, производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция, организация и експлоатация на забавни игри /след предоставяне на съответните разрешителни/, томболи, спортни центрове, игри, състезания, представления, концерти, ревюта,изложби, клубове, дискотеки, панаири, търгове, спонсорство, както и всякаква друга дейност у нас и чужбина, незабранена със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна, импресарска, информационна дейност, комисионни, превозни, складови сделки, транспортна дейност, както и други дейности, които не са изрично забранени от законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма