Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КейПиЕс Енерджи 3 АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201438765
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201438765 от 2013-03-05 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 17, 2011 14:58
Наименование
КейПиЕс Енерджи 3
Транслитерация
KPS Energy 3 AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Риккардо Ваккарини, 8 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, износ, търговия на едро и дребно с хранителни, селскостопански стоки, машини оборудване, суровини, амбалажни материали и др.; консултантска и посредническа дейност, търговско предс... Внос, износ, търговия на едро и дребно с хранителни, селскостопански стоки, машини оборудване, суровини, амбалажни материали и др.; консултантска и посредническа дейност, търговско представителство; вътрешна и външна търговия, търговско посредничество и представителство; консултантска и маркетингова дейност; пазарни и социологически проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Алексиос Кириакос Анаргирос (свързан с 1 фирма)
Панайотис Константинос Косметатос (свързан с 3 фирми)
Георгиос Скурас (свързан с 18 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (12,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КейПиЕс Енерджи 3 АД на латиница "KPS Energy 3 AD" с ЕИК/ПИК 201438765 е основана на 17 Февруари 2011 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12,500 лева.

Хронология

2011-02-17
Регистрация на фирмата

2013-02-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 103, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Риккардо Ваккарини, 8
Промяна предмет на дейност
- проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ Внос, износ, търговия на едро и дребно с хранителни, селскостопански стоки, машини оборудване, суровини, амбалажни материали и др.; консултантска и посредническа дейност, търговско представителство; вътрешна и външна търговия, търговско посредничество и представителство; консултантска и маркетингова дейност; пазарни и социологически проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2013-03-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201438765 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма