Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАЗКОВ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на October 2, 2020 17:01
ЕИК/ПИК
201449509
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 22, 2011 12:12
Наименование
МАЗКОВ
Транслитерация
MAZKOV EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 15, ет. 3 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
68.32 - Управление на недвижими имоти
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска дейност, рекла... Сделки с недвижими имоти, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска дейност, рекламна и информационна дейност, както и всяка друга дейност позволена от закона(като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв) прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Владимир Петрович Мазков (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Владимир Петрович Мазков (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАЗКОВ ЕООД на латиница "MAZKOV EOOD" с ЕИК/ПИК 201449509 е основана на 22 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-02-22
Регистрация на фирмата

2012-05-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Ненко Балкански, 1, вх. б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 15, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Сделки с недвижими имоти, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска дейност, рекламна и информационна дейност, както и всяка друга дейност позволена от закона сделки с недвижими имоти, търговско представителство, посредничество и агенство в страната и чужбина на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултанска дейност,рекламна и информационна дейност, както и всяка друга дейност, позволена от закона. (като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв)
+ Сделки с недвижими имоти, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, на български и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска дейност, рекламна и информационна дейност, както и всяка друга дейност позволена от закона(като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв)

2020-10-02
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма