Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЖИ ИМПЕКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201465972
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201465972 от 2011-05-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 1, 2011 10:36
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЖИ ИМПЕКС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Люле Бургас, 13, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейноста, извършва... Предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейноста, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУМЕН БИСЕРОВ РУСЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РУМЕН БИСЕРОВ РУСЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЖИ ИМПЕКС ЕООД с ЕИК/ПИК 201465972 е основана на 1 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-03-01
Регистрация на фирмата

2011-05-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201465972 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-12-28
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-02-19
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейноста, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Предоставяне на парични заеми обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейноста, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение, ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма