Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРЮНБЕРГ ГОДЕЧ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201466686
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201466686 от 2015-03-17 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 1, 2011 15:42
Наименование
ГРЮНБЕРГ ГОДЕЧ
Транслитерация
GRUENBERG GODECH
Оборот
73,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Мургаш, ул. 12, 8 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Обработка на собствена, наета или взета под аренда земеделска земя, екстензивно животновъдство, преработка и маркетинг на земеделски продукти. Закупуване и/ или продажба и/ или строителство и об... Обработка на собствена, наета или взета под аренда земеделска земя, екстензивно животновъдство, преработка и маркетинг на земеделски продукти. Закупуване и/ или продажба и/ или строителство и обновяване на сгради и друга недвижима собственост необходима за земеделското производство, включително такава за опазване на околната среда. закупуване и / или продажба и / или производство и /или инсталиране на машини, съоръжения и оборудване необходими за земеделския производствен процес. Закупуване и / или създаване и / или продажба на софтуер, ноу- хау, патентни права и лицензни. производство и продажба на био - енергия при преработка на суровини от земеделско производство. Производство и продажба на биогорива от биомаса. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства. Изграждане и/или обновяване на инфраструктура и/или закупуване на оборудване за зимни спортове, голф, лов, риболов, конен спорт, скално катерене; Развитие на селски туризъм и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Всички дейности, за които са необходими лиценз, разрешение, или регистрация ще бъдат осъществени след получаването на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петя Дончева Иванова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Петя Дончева Иванова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 73,000 - -
2020 0 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРЮНБЕРГ ГОДЕЧ ЕООД на латиница "GRUENBERG GODECH" с ЕИК/ПИК 201466686 е основана на 1 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Мургаш, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 73,000 лв.

Хронология

2011-03-01
Регистрация на фирмата

2015-03-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201466686 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-02-18
Промяна предмет на дейност
- ОБРАБОТКА НА СОБСТВЕНА, НАЕТА ИЛИ ВЗЕТА ПОД АРЕНДА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, ЕКСТЕНЗИВНО ЖИВОТНОВЪДСТВО, ПРЕРАБОТКА И МАРКЕТИНГ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ. ЗАКУПУВАНЕ И/ ИЛИ ПРОДАЖБА И/ ИЛИ СТРОИТЕЛСТВО И ОБНОВЯВАНЕ НА СГРАДИ И ДРУГА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ НЕОБХОДИМА ЗА ЗЕМЕДЕЛСКОТО ПРОИЗВОДСТВО, ВКЛУЧИТЕЛНО ТАКАВА ЗА ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА. ЗАКУПУВАНЕ И / ИЛИ ПРОДАЖБА И / ИЛИ ПРОИЗВОДСТВО И /ИЛИ ИНСТАЛИРАНЕ НА МАШИНИ , СЪОРЪЖЕНИЯ И ОБУРУДВАНЕ НЕОБХОДИМИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС. ЗАКУПУВАНЕ И / ИЛИ СЪЗДАВАНЕ И / ИЛИ ПРОДАЖБА НА СОФТУЕР, НОУ- ХАУ, ПАТЕНТНИ ПРАВА И ЛИЦЕНЗНИ. ПРОИЗВОДСТО И ПРОДАЖБА НА БИО - ЕНЕРГИЯ ПРИ ПРЕРАБОТКА НА СУРОВИНИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКО ПРОИЗВОДСТВО. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БИОГОРИВА ОТ БИОМАСА.
+ Обработка на собствена, наета или взета под аренда земеделска земя, екстензивно животновъдство, преработка и маркетинг на земеделски продукти. Закупуване и/ или продажба и/ или строителство и обновяване на сгради и друга недвижима собственост необходима за земеделското производство, включително такава за опазване на околната среда. закупуване и / или продажба и / или производство и /или инсталиране на машини, съоръжения и оборудване необходими за земеделския производствен процес. Закупуване и / или създаване и / или продажба на софтуер, ноу- хау, патентни права и лицензни. производство и продажба на био - енергия при преработка на суровини от земеделско производство. Производство и продажба на биогорива от биомаса. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства. Изграждане и/или обновяване на инфраструктура и/или закупуване на оборудване за зимни спортове, голф, лов, риболов, конен спорт, скално катерене; Развитие на селски туризъм и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Всички дейности, за които са необходими лиценз, разрешение, или регистрация ще бъдат осъществени след получаването на съответния документ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма