Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОНИК 3000 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201470154
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 7, 2011 09:17
Наименование
МОНИК 3000
Транслитерация
MONIC 3000
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. Идеал Петров, 1 А, ет. 5 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия със стоки или други вещи, производство на стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови, рекламни, информационни, програмни и други ... Вътрешна и външна търговия със стоки или други вещи, производство на стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови, рекламни, информационни, програмни и други услуги, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон, като за такава за която се изисква специално разрешение - след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ АНГЕЛОВ МАРИНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ АНГЕЛОВ МАРИНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОНИК 3000 ЕООД на латиница "MONIC 3000" с ЕИК/ПИК 201470154 е основана на 7 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-03-07
Регистрация на фирмата

2017-05-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 13, вх. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. Идеал Петров, 1 А, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВО, ПРЕВОЗНИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ДР. УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
+ Вътрешна и външна търговия със стоки или други вещи, производство на стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови, рекламни, информационни, програмни и други услуги, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон, като за такава за която се изисква специално разрешение - след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма