Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЕМАС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201475849
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201475849 от 2011-06-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 9, 2011 16:52
Наименование
ЛЕМАС
Транслитерация
LEMAS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул."Байкал", 9 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Произведено и търговия с мляко и млечни продукти; производство, пакетиране и търговия на ядки, плодове и зеленчуци в суров, сушен, преработен и обработен вид; покупка на стоки или други вещи с... Произведено и търговия с мляко и млечни продукти; производство, пакетиране и търговия на ядки, плодове и зеленчуци в суров, сушен, преработен и обработен вид; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос-износ; продажба на стоки от собствено производство; животновъдство, комисионни, спедиционни. превозни сделки; складови, лицензионни сделки, стоков контрол; търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина; научна и развойна дейност, ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти цел продажба; сделки с интелектуална собственост; туристически; хотелиерски, рекламни, информационни услуги, както и всички други дейности, незабранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЕКЕРИЕ ШАБАЙДИНОВ ЗЕКЕРИЕВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ХАБИБЕ ХЮСЕИН АХМЕД 50.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ШАБАЙДИН ЗЕКЕРИЕВ ЗЕКЕРИЕВ 150.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЗЕКЕРИЕ ШАБАЙДИНОВ ЗЕКЕРИЕВ 150.00 лв - 30.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ЛУТФИ БИЛМЕН 150.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЕМАС ООД на латиница "LEMAS" с ЕИК/ПИК 201475849 е основана на 9 Март 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2011-03-09
Регистрация на фирмата

2011-05-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Омуртаг, ПРОМИШЛЕНА ЗОНА - МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул."Байкал", 9
Промяна съдружници
+ ЛУТФИ БИЛМЕН - 150 лв - 30.00% дял
+ ЗЕКЕРИЕ ШАБАЙДИНОВ ЗЕКЕРИЕВ - 150 лв - 30.00% дял
+ ШАБАЙДИН ЗЕКЕРИЕВ ЗЕКЕРИЕВ - 150 лв - 30.00% дял
+ ХАБИБЕ ХЮСЕИН АХМЕД - 50 лв - 10.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Производешо и търговия с мляко и млечни продукти; производство, пакетиране и търговия на ядки, плодове и зеленчуци в суров, сушен, преработен и обработен вид; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос-износ; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни. превозни сделки; складови, лицензионии сделки, стоков контрол; търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина; научна и развойна дейност, ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти цел продажба; сделки с интелектуална собственост; туристически; хотелиерски, рекламни, информационни услуги, както и всички други дейности, незабранени от закон.
+ Произведено и търговия с мляко и млечни продукти; производство, пакетиране и търговия на ядки, плодове и зеленчуци в суров, сушен, преработен и обработен вид; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; внос-износ; продажба на стоки от собствено производство; животновъдство, комисионни, спедиционни. превозни сделки; складови, лицензионни сделки, стоков контрол; търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина; научна и развойна дейност, ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти цел продажба; сделки с интелектуална собственост; туристически; хотелиерски, рекламни, информационни услуги, както и всички други дейности, незабранени от закон.

2011-06-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201475849 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма