Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМИРАЛД 2011 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201482313
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 12, 2011 16:34
Наименование
ЕМИРАЛД 2011
Транслитерация
EMIRALD 2011 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Горица, ИВ. ВАЗОВ, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с разнобразни стоки, покупка, строеж или обза... покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с разнобразни стоки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; счетоводни услуги, лизинг; складови сделки; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. услуги, услуги за населението, сделки с интелектуална или индустриална собственост и всички незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА АРНОЛЬДОВНА ДЕРБАСОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АРНОЛЬД КОРНЕЕВИЧ НЕТРЕБА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕНА АРНОЛЬДОВНА ДЕРБАСОВА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА АРНОЛЬДОВНА ДЕРБАСОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМИРАЛД 2011 ЕООД на латиница "EMIRALD 2011 Ltd." с ЕИК/ПИК 201482313 е основана на 12 Март 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Горица, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-03-12
Регистрация на фирмата

2018-05-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, "Еделвайс", 5, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Горица, ИВ. ВАЗОВ, 9
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, ТУРОПЕРАТОРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ СДЕЛКИ, ТУРАГЕНТСКИ СДЕЛКИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ.
+ покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с разнобразни стоки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; счетоводни услуги, лизинг; складови сделки; комисионни,спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. услуги, услуги за населението, сделки с интелектуална или индустриална собственост и всички незабранени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма