Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОНИТА БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201491134
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 17, 2011 17:00
Наименование
БОНИТА БГ
Транслитерация
BONITA BG OOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, КОЛЬО ГАНЧЕВ, 25, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, търговия с изделия на леката и преработвателната промишленост, кожена галантерия и аксесоари. Вътрешна и... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, търговия с изделия на леката и преработвателната промишленост, кожена галантерия и аксесоари. Вътрешна и външотърговска дейност, внос, износ, бартерни, комисионни и реекспортни сделки и операции. Маркетингова, инвестиционна, туристическа и рекламна дейности. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всички дейности и услуги незабранени от закона, а за тези дейности и услуги, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОНКА ИВАНОВА КОЛЕВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "МАКС ТРЕЙД - ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ" ЕООД 75.00 лв - 75.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОНКА ИВАНОВА КОЛЕВА 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОНКА ИВАНОВА КОЛЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОНИТА БГ ЕООД на латиница "BONITA BG OOD" с ЕИК/ПИК 201491134 е основана на 17 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-03-17
Регистрация на фирмата

2013-10-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, търговия на дребно и едро с изделия на леката и преработвателната промишленост, кожена галантерия и аксесоари. Вътрешна и външотърговска дейност, внос, износ, бартерни, комисионни и реекспортни сделки и операции. Маркетингова, инвестиционна, туристическа и рекламна дейности. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всички дейности и услуги незабранени от закона, а за тези дейности и услуги, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид, търговия с изделия на леката и преработвателната промишленост, кожена галантерия и аксесоари. Вътрешна и външотърговска дейност, внос, износ, бартерни, комисионни и реекспортни сделки и операции. Маркетингова, инвестиционна, туристическа и рекламна дейности. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всички дейности и услуги незабранени от закона, а за тези дейности и услуги, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз.

2014-01-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма