Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГеА ЛЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201500754
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 23, 2011 14:13
Наименование
ГеА ЛЕС
Оборот
0 лв. оборот (33,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, ул.Прогона, 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Добив на дървесина, дървопреработване и други производни дейности, свързани с тях, включително търговия с изделия от дърво, издаване на съпровождащи дървесината или изделията от дърво документ... Добив на дървесина, дървопреработване и други производни дейности, свързани с тях, включително търговия с изделия от дърво, издаване на съпровождащи дървесината или изделията от дърво документи, всички други незабранени от закона сделки или услуги, като за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Василев Градевски (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Василев Градевски (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 33,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГеА ЛЕС ЕООД с ЕИК/ПИК 201500754 е основана на 23 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Градевски-ФИБРОСТИЛ", но на 6 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "ГеА ЛЕС". Седалището на компанията се намира в гр. Дупница, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2011-03-23
Регистрация на фирмата

2019-03-06
Промяна наименование
Името се сменя от Градевски-ФИБРОСТИЛ на ГеА ЛЕС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Еловица, 48, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Дупница, ул.Прогона, 2
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; внос, износ и търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки; комисионна, складова, лизингова, дейност на търговско представителство и посредничество; спедиторска дейност в страната и чужбина; транспортна дейност в страната и чужбина, включително и международен транспорт; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, информационна, рекламна, програмна, импресарска, ремонтна дейност; сделки с интелектуална собственост; превод от български на чужд език и от чужд език на български език на всякакви документи; счетоводна дейност и услуги; търговия със софтуер и хардуер, компютри, компютърни конфигурации и аксесоари за тях; производство на филми, видео- и звукозаписи; издателска или печатарска дейност; търговия с петрол и нефтопродукти; проектиране на сгради и съоръжения; проектиране, доставка, търговска реализация, монтаж, ремонт и поддръжка на слънчеви колекторни системи за топла вода и отопление на сгради с промишлено и битово предназначение; строителство и строителна дейност; ремонтно-възстановителна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Добив на дървесина, дървопреработване и други производни дейности, свързани с тях, включително търговия с изделия от дърво, издаване на съпровождащи дървесината или изделията от дърво документи, всички други незабранени от закона сделки или услуги, като за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма