Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕВОЙТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201511042
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201511042 от 2011-04-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 29, 2011 14:33
Наименование
ДЕВОЙТ
Транслитерация
DEVOITT
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Венера", 8 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки; маркетинг и реклама; ресторантьорска и туристическа дейност; услуги в областта на информационните технологии, интернет и интелек... Търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки; маркетинг и реклама; ресторантьорска и туристическа дейност; услуги в областта на информационните технологии, интернет и интелектуалната собственост; разработка на софтуер, агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; информационни, комисионни, импресарски и други услуги; продуцентска дейност, вътрешна и външна търговия, консултантски услуги, изготвяне и защита на бизнеспроекти и бизнеспланове; организиране на мероприятия, събития, конкурси и др.; сделки с интелектуална собственост и франчайзинг, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, в страната и чужбина.Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тодор Бориславов Бояджиев (свързан с 3 фирми)
Управител: Ивайло Георгиев Спасов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Тодор Бориславов Бояджиев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Ивайло Георгиев Спасов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ивайло Георгиев Спасов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕВОЙТ ООД на латиница "DEVOITT" с ЕИК/ПИК 201511042 е основана на 29 Март 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""РЕ-ВАЙН"", но на 24 Октомври 2012 година то бива сменено на сегашното "ДЕВОЙТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-03-29
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от "РЕ-ВАЙН" на РЕ-ВАЙН

2011-04-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201511042 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-10-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2012-10-24
Промяна наименование
Името се сменя от РЕ-ВАЙН на ДЕВОЙТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Търговски център "Витоша", бул. „Черни връх”, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. "Венера", 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество, внос и износ на стоки; маркетинг и реклама; ресторантьорска и туристическа дейност; информационни, комисионни, импресарски и други услуги; организиране на мероприятия, събития, конкурси и др.; сделки с интелектуална собственост и франчайзинг, както и всички други търговски сделки, незабранени от закона, в страната и чужбина.
+ Търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки; маркетинг и реклама; ресторантьорска и туристическа дейност; услуги в областта на информационните технологии, интернет и интелектуалната собственост; разработка на софтуер, агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; информационни, комисионни, импресарски и други услуги; продуцентска дейност, вътрешна и външна търговия, консултантски услуги, изготвяне и защита на бизнеспроекти и бизнеспланове; организиране на мероприятия, събития, конкурси и др.; сделки с интелектуална собственост и франчайзинг, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, в страната и чужбина.Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма