Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Гайд-Лайн ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201517480
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201517480 от 2011-05-17 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 31, 2011 12:42
Наименование
Гайд-Лайн
Транслитерация
"Guide-Line" EOOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. "Александър Малинов", 23, Търговски център CITY POIN, ет. 2, офис 72 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителни дейности, включително, но не само: Изграждане на покриви, Полагане на замазки, Извършване на сглобки, Полагане на мазилки, Дейности по полагане на мазилки и шпакловки, включит... Строителни дейности, включително, но не само: Изграждане на покриви, Полагане на замазки, Извършване на сглобки, Полагане на мазилки, Дейности по полагане на мазилки и шпакловки, включително свързващи покрития вътре и отвън на сгради и други конструкции, Поставяне на гипсокартонови прегради, Инсталиране на подвижни и неподвижни прегради, тавани, стенни облицовки, вкл. с дърво или пластмаса, Инсталиране на подвижни и неподвижни прегради, тавани, стенни облицовки, вкл. с метал, Поставяне на подове от дърво или други материали, Поставяне на тапети, Боядисване на вътрешни и външни части от сгради, ръководство на строителни дейности (покрития, инсталации, довършване и др.); заваръчни дейности; организиране на кланица; почистване на всякакви помещения; внос и износ; предоставяне на специалисти по дейностите, изброени по-горе по договори за подизпълнение; Представителство на чуждестранни фирми и посредничество във външнотърговски сделки, търговско посредничество на вътрешния и международния пазар, преотдаване на персонал в ролята на трудов посредник; счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги, посредничество по сделки с недвижими имоти, посредник в търговски сделки, както като агент, така и като комисионер, производство и продажба на хляб и сладкарски изделия, Услуги за местни и чуждестранни лица, предоставяни със собствен квалифициран персонал, както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юсуф Синан Йоздемир (свързан с 3 фирми)
Съдружник: „ТЕНДА” ООД 200.00 лв - 40.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Юсуф Синан Йоздемир 300.00 лв - 60.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Юсуф Синан Йоздемир (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Гайд-Лайн ООД на латиница ""Guide-Line" EOOD" с ЕИК/ПИК 201517480 е основана на 31 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2011-03-31
Регистрация на фирмата

2011-05-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201517480 на основание друго от ЗДДС

2011-10-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Позитано, 5, Търговски дом, ет. ІV на общата сграда,
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. "Райко Даскалов", 24, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Строителни дейности, включително, но не само: Изграждане на покриви, Полагане на замазки, Извършване на сглобки, Полагане на мазилки, Дейности по полагане на мазилки и шпакловки, включително свързващи покрития вътре и отвън на сгради и други конструкции, Поставяне на гипсокартонови прегради, Инсталиране на подвижни и неподвижни прегради, тавани, стенни облицовки, вкл. с дърво или пластмаса, Инсталиране на подвижни и неподвижни прегради, тавани, стенни облицовки, вкл. с метал, Поставяне на подове от дърво или други материали, Поставяне на тапети, Боядисване на вътрешни и външни части от сгради, ръководство на строителни дейности (покрития, инсталации, довършване и др.); заваръчни дейности; организиране на кланица; почистване на всякакви помещения; внос и износ; предоставяне на специалисти по дейностите, изброени по-горе по договори за подизпълнение, както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.
+ Строителни дейности, включително, но не само: Изграждане на покриви, Полагане на замазки, Извършване на сглобки, Полагане на мазилки, Дейности по полагане на мазилки и шпакловки, включително свързващи покрития вътре и отвън на сгради и други конструкции, Поставяне на гипсокартонови прегради, Инсталиране на подвижни и неподвижни прегради, тавани, стенни облицовки, вкл. с дърво или пластмаса, Инсталиране на подвижни и неподвижни прегради, тавани, стенни облицовки, вкл. с метал, Поставяне на подове от дърво или други материали, Поставяне на тапети, Боядисване на вътрешни и външни части от сгради, ръководство на строителни дейности (покрития, инсталации, довършване и др.); заваръчни дейности; организиране на кланица; почистване на всякакви помещения; внос и износ; предоставяне на специалисти по дейностите, изброени по-горе по договори за подизпълнение; Представителство на чуждестранни фирми и посредничество във външнотърговски сделки, търговско посредничество на вътрешния и международния пазар, преотдаване на персонал в ролята на трудов посредник; счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги, посредничество по сделки с недвижими имоти, посредник в търговски сделки, както като агент, така и като комисионер, производство и продажба на хляб и сладкарски изделия, Услуги за местни и чуждестранни лица, предоставяни със собствен квалифициран персонал, както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.

2012-03-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2013-01-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. "Райко Даскалов", 24, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. "Александър Малинов", 23, Търговски център CITY POIN, ет. 2, офис 72

2013-07-15
Промяна съдружници
+ Юсуф Синан Йоздемир - 300 лв - 60.00% дял
+ „ТЕНДА” ООД - 200 лв - 40.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма