Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МБХ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201523062
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 5, 2011 14:37
Наименование
МБХ
Транслитерация
MBX
Оборот
13,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Горно Дряново Виж на картата
Има 110 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство, продажба и съхранение на стоки , козметични продукти, хранителни добавки, добиване на суровини за производството им и други с цел продажба , препродажба и износ в първоначален и о... Производство, продажба и съхранение на стоки , козметични продукти, хранителни добавки, добиване на суровини за производството им и други с цел продажба , препродажба и износ в първоначален и обработен вид , търговско представителство , посредничество, комисионна, лизингова и транспортна дейност , покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество, сделки, инвестиционна дейност , хотелиество, ресторантьорство, рекламна и всякакви други дейности и дейности , подчинени на разрешителни режими след получаване на необходимите разрешителни за извършването им , които не са забранени от Българското законодателство. Продажба на стоки от собствено производство, търговия с петролни продукти в страната и чужбина . Превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост , туристически и ловен туризъм , информационни , програмни , импресарски услуги и други . Производство, съхранение , продажба и износ на риба и рибни продукти . Закупуване , производство и продажба на електроенергия . Закупуване и продажба на движими и недвижими вещи и имоти , и всяка друга незабранена от Закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ ЕМИЛОВ ХАДЖИЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ЕМИЛОВ ХАДЖИЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 13,000 - -
2020 0 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МБХ ЕООД на латиница "MBX" с ЕИК/ПИК 201523062 е основана на 5 Април 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Горно Дряново, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 13,000 лв.

Хронология

2011-04-05
Регистрация на фирмата

2022-03-22
Промяна предмет на дейност
- Продажба, съхранение, опаковка, даване на консултации, отпускане по лекарско и без лекарско предписание разрешени за употреба в НРБ лекарствени продукти, медицински изделия, диетични храни за специални медицински услуги, хранителни добавки, козметични и санитарно хигиенни средства по списък утвърден от министъра на здавеопазването.
+ Производство,продажба и съхранение на стоки , козметични продукти,хранителни добавки,добиване на суровини за производството им и други с цел продажба , препродажба и износ в първоначален и обработен вид , търговско представителство , посредничество,комисионна,лизингова и транспортна дейност , покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,посредничество,сделки,инвестиционна дейност , хотелиество,ресторантьорство, рекламна и всякакви други дейности и дейности , подчинени на разрешителни режими след получаване на необходимите разрешителни за извършването им , които не са забранени от Българското законодателство. Продажба на стоки от собствено производство,търговия с петролни продукти в страната и чужбина . Превозни сделки, складови сделки,сделки с интелектуална собственост , туристически и ловен туризъм , информационни , програмни , импресарски услуги и други . Производство,съхранение , продажба и износ на риба и рибни продукти . Закупуване ,производство и продажба на електроенергия . Закупуване и продажба на движими и недвижими вещи и имоти , и всяка друга незабранена от Закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма