Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОСОЛАР 2011 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201523831
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 6, 2011 10:31
Наименование
ЕВРОСОЛАР 2011
Транслитерация
EVROSOLAR 2011
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, Преображенско въстание, 15 Виж на картата
Предмет на дейност
проектиране , строителство , монтаж и експлоатация на електроцентрали и съображения от възобновяеми източници в т.ч. вятърна енергия; придобиване и сертификат за произход зелени сертификати и търго... проектиране , строителство , монтаж и експлоатация на електроцентрали и съображения от възобновяеми източници в т.ч. вятърна енергия; придобиване и сертификат за произход зелени сертификати и търговия с тях ; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозни /в страната и в чужбина/, спедиционни и складови сделки; хотелиерски /извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически и рекламни услуги /всички услуги като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ/; външнотърговска дейност - внос и износ - по предмета на дейност с български и чуждестранни физически и юридически лица; търговско представителство на фирми и лица в страната и в чужбина, откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, кафе-аперативи;търговия с хранителни стоки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАЛИНА ПЕТРОВА НИКОЛОВА (свързан с 5 фирми)
Управител: ИВАН ЖЕЛЯЗКОВ ПЕХЛИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГАЛИНА ПЕТРОВА НИКОЛОВА 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ИВАН ЖЕЛЯЗКОВ ПЕХЛИВАНОВ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОСОЛАР 2011 ООД на латиница "EVROSOLAR 2011" с ЕИК/ПИК 201523831 е основана на 6 Април 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Свиленград, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2011-04-06
Регистрация на фирмата

2011-08-31
Промяна съдружници
- ИВАН ЖЕЛЯЗКОВ ПЕХЛИВАНОВ - 100 лв - 50.00% дял
- ДИМИТЪР ИВАНОВ НИКОЛОВ - 100 лв - 50.00% дял
+ ИВАН ЖЕЛЯЗКОВ ПЕХЛИВАНОВ - 100 лв - 50.00% дял
+ ГАЛИНА ПЕТРОВА НИКОЛОВА - 100 лв - 50.00% дял

2012-11-29
Промяна предмет на дейност
- проектиране ,строителство , монтаж и експлоатация на електроцентрали и съображения от възобновяеми източници в т.ч. вятърна енергия; придобиване и сертификат за произход зелени сертификати и търговия с тях ; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозни /в страната и в чужбина/, спедиционни и складови сделки; хотелиерски /извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически и рекламни услуги /всички услуги като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ/; външнотърговска дейност - внос и износ - по предмета на дейност с български и чуждестранни физически и юридически лица; търговско представителство на фирми и лица в страната и в чужбина.
+ проектиране ,строителство , монтаж и експлоатация на електроцентрали и съображения от възобновяеми източници в т.ч. вятърна енергия; придобиване и сертификат за произход зелени сертификати и търговия с тях ; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродава в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; превозни /в страната и в чужбина/, спедиционни и складови сделки; хотелиерски /извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически и рекламни услуги /всички услуги като предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ/; външнотърговска дейност - внос и износ - по предмета на дейност с български и чуждестранни физически и юридически лица; търговско представителство на фирми и лица в страната и в чужбина,откриване и експлоатация на ресторанти,магазини,кафе-аперативи;търговия с хранителни стоки.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма