Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТАДИ ПАРТИ ЕНД МОР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201530466
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 11, 2011 16:05
Наименование
СТАДИ ПАРТИ ЕНД МОР
Транслитерация
STUDY PARTY AND MORE
Оборот
137,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. РАЙКО ДАСКАЛОВ, 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Oрганизиране на пресконференции, семинари, събития и промоции на стоки и услуги; обучение, включително професионална квалификация; медийни консултации, проучвания на общественото мислене, пр... Oрганизиране на пресконференции, семинари, събития и промоции на стоки и услуги; обучение, включително професионална квалификация; медийни консултации, проучвания на общественото мислене, проучвателна дейност в сферата на медиите, изготвяне на журналистически публикации и проверки, връзки с обществеността, рекламата, комуникации, маркетинг, консултантска, рекламна и информационна дейност; сделки с интелектуална собственост; преводаческа дейност и легализации; интериорен, екстериорен и приложен дизайн, създаване и реализация на новаторска продукция под формата на текст, звук и образ, както и всяка друга, разрешена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тони Щерев Арнаудов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Тони Щерев Арнаудов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 137,000 -1.44% - -
2020 139,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТАДИ ПАРТИ ЕНД МОР ЕООД на латиница "STUDY PARTY AND MORE" с ЕИК/ПИК 201530466 е основана на 11 Април 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПАРТИ ЕНД МОР ПМ", но на 20 Февруари 2017 година то бива сменено на сегашното "СТАДИ ПАРТИ ЕНД МОР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 137,000 лв.

Хронология

2011-04-11
Регистрация на фирмата

2011-04-15
Промяна наименование
Името се сменя от ПАРТИ ЕНД МОР ПМ на ПАРТИ ЕНД МОР - ПМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, РАЙКО АЛЕКСИЕВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. РАЙКО ДАСКАЛОВ, 1

2017-02-20
Промяна наименование
Името се сменя от ПАРТИ ЕНД МОР - ПМ на СТАДИ ПАРТИ ЕНД МОР
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ, СЕМИНАРИ, СЪБИТИЯ И ПРОМОЦИИ НА СТОКИ И УСЛУГИ, МЕДИЙНИ КОНСУЛТАЦИИ, ПРОУЧВАНИЯ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МИСЛЕНЕ, ПРОУЧВАТЕЛНА ДЕЙНОСТ В СФЕРАТА НА МЕДИИТЕ, ИЗГОТВЯНЕ НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПУБЛИКАЦИИ И ПРОВЕРКИ, ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА, РЕКЛАМАТА, КОМУНИКАЦИИ, МАРКЕТИНГ, КОНСУЛТАНТСКА, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ И ЛЕГАЛИЗАЦИИ; ИНТЕРИОРЕН, ЕКСТЕРИОРЕН И ПРИЛОЖЕН ДИЗАЙН, СЪЗДАВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА НОВАТОРСКА ПРОДУКЦИЯ ПОД ФОРМАТА НА ТЕКСТ, ЗВУК И ОБРАЗ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Oрганизиране на пресконференции, семинари, събития и промоции на стоки и услуги; обучение, включително професионална квалификация; медийни консултации, проучвания на общественото мислене, проучвателна дейност в сферата на медиите, изготвяне на журналистически публикации и проверки, връзки с обществеността, рекламата, комуникации, маркетинг, консултантска, рекламна и информационна дейност; сделки с интелектуална собственост; преводаческа дейност и легализации; интериорен, екстериорен и приложен дизайн, създаване и реализация на новаторска продукция под формата на текст, звук и образ, както и всяка друга, разрешена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма