Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

" ЕВ КИ ЕН инвест къмпани" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201533003
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201533003 от 2011-05-17 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 13, 2011 10:48
Наименование
" ЕВ КИ ЕН инвест къмпани"
Транслитерация
EV KI EN invest kampani
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Долна Студена, УЛ. ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ, 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4611 - Търговско посредничество със селскостопански стоки
Предмет на дейност
Търговия на едро със селскостопанска продукция; транспортна дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки, с цел пр... Търговия на едро със селскостопанска продукция; транспортна дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки, с цел продажба; разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа; превоз на товари и пътници в страната и в чужбина; комисионна, спедиционна /без поща/, складова, лизингова дейност, туристическа, туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност, внос, износ и външнотърговска дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, и всички други дейности, разрешени от закона. Когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН БОРИСОВ ИВАНОВ (свързан с 16 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН БОРИСОВ ИВАНОВ (свързан с 16 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма " ЕВ КИ ЕН инвест къмпани" ЕООД на латиница "EV KI EN invest kampani" с ЕИК/ПИК 201533003 е основана на 13 Април 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Долна Студена, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-04-13
Регистрация на фирмата

2011-05-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201533003 на основание друго от ЗДДС

2011-10-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Изгрев, 49, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долна Студена, УЛ. ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ, 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро със селскостопанска продукция; транспортна дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки, с цел продажба; разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа; превоз на товари и пътници в страната и в чужбина; комисионна, спедиционна /без поща/, складова, лизингова дейност, туристическа, туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност, внос, износ и външнотърговска дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, и всички други дейности, разрешени от закона. Когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Търговия на едро със селскостопанска продукция; транспортна дейност; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки, с цел продажба; разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа; превоз на товари и пътници в страната и в чужбина; комисионна, спедиционна /без поща/, складова, лизингова дейност, туристическа, туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност, внос, износ и външнотърговска дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, и всички други дейности, разрешени от закона. Когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма