Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАМ ЛИФТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201534087
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 13, 2011 16:44
Наименование
КАМ ЛИФТ ИНЖЕНЕРИНГ
Транслитерация
KAM LIFT ENGINEERING Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул.Тунджа, 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Проектиране, доставка, монтаж, ремонт, узаконяване, въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на асансьорни уредби, консултантска, рекламна, издателска, брокерска, маркетингов... Проектиране, доставка, монтаж, ремонт, узаконяване, въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на асансьорни уредби, консултантска, рекламна, издателска, брокерска, маркетингова и проучвателна дейност, търговска дейност - търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки, внос и износ, търговско представителство и посредничество, извършване на всякакъв вид услуги – консултантски, комисионерски, спедиторски, транспортни услуги в страната и чужбина, както и осъществяване на всякакъв друг вид дейности и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯ МАНОЛОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АДРИАНА ЛЮДМИЛОВА ХРИСТОВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КИРИЛ ЙОСИФОВ ЙОРДАНОВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯ МАНОЛОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАМ ЛИФТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД на латиница "KAM LIFT ENGINEERING Ltd." с ЕИК/ПИК 201534087 е основана на 13 Април 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КИРАНИ 2002", но на 4 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "КАМ ЛИФТ ИНЖЕНЕРИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-04-13
Регистрация на фирмата

2021-08-04
Промяна наименование
Името се сменя от КИРАНИ 2002 на КАМ ЛИФТ ИНЖЕНЕРИНГ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ; ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ; ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ВНОС; ИЗНОС; РЕЕКСПОРТ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ВИДОВЕ СДЕЛКИ И ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Проектиране, доставка, монтаж, ремонт, узаконяване, въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на асансьорни уредби, консултантска, рекламна, издателска, брокерска, маркетингова и проучвателна дейност, търговска дейност - търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки, внос и износ, търговско представителство и посредничество, извършване на всякакъв вид услуги – консултантски, комисионерски, спедиторски, транспортни услуги в страната и чужбина, както и осъществяване на всякакъв друг вид дейности и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма