Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА- ХИТ-ДГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201553550
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 3, 2011 15:18
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА- ХИТ-ДГ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ПОДБАЛКАНСКА, 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие / след регистрация /; друга сделки, необход... предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие / след регистрация /; друга сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА- ХИТ-ДГ ЕООД с ЕИК/ПИК 201553550 е основана на 3 Май 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХИТ-ДГ", но на 11 Юли 2011 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА- ХИТ-ДГ". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-05-03
Регистрация на фирмата

2011-07-11
Промяна наименование
Името се сменя от ХИТ-ДГ на ЗАЛОЖНА КЪЩА- ХИТ-ДГ
Промяна предмет на дейност
- покупко-продажба на стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство и ремонти на машини и съоръжения, сервизна и търговска дейност, производство на стоки и тяхната реализация, внос, износ, представителство и комисионерство на наши, чуждестранни физически и юридически лица, ресторантьорство и хотелиерство, както и други обекти на обществено хранене, увеселителни заведения, спортно-туристически и художествено- творчески обекти, осъществяване на експортни и бартерни сделки на базата на съвместна дейност с местни, чуждестранни и смесени фирми, осъществяване на леки и товарни превози със собствени на фирмата и наети леки и товарни коли, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения, всички други незабранени от законодателството дейности, имащи търговски характер.
+ предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях по занятие / след регистрация /; друга сделки, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма