Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БРАНДВИЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201568171
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201568171 от 2011-06-02 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 17, 2011 17:11
Наименование
БРАНДВИЛ
Транслитерация
BRANDVILLE
Оборот
5,959,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 29, вх. В, ет. 8 Виж на картата
Има 75 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и износ на стоки, търговия с недвижими имоти, отдаване под наем, посреднически услуги, търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки в страната и чужбина, консултантски услуги, както... Внос и износ на стоки, търговия с недвижими имоти, отдаване под наем, посреднически услуги, търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки в страната и чужбина, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Даниел Волаж (свързан с 1 фирма)
Управител: Ени Зизоли (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Даниел Волаж 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ени Зизоли 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР СТЕФАНОВ СИМЕОНОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 5,959,000 505.59% - -
2020 984,000 - -
2019 0 16,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БРАНДВИЛ ООД на латиница "BRANDVILLE" с ЕИК/ПИК 201568171 е основана на 17 Май 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "“АПТЕКИ Л. П.”", но на 2 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "БРАНДВИЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 5,959,000 лв.

Хронология

2011-05-17
Регистрация на фирмата

2011-06-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201568171 на основание друго от ЗДДС

2012-05-19
Промяна наименование
Името се сменя от “АПТЕКИ Л. П.” на “ФАРМА ПАРТНЕРС”
Промяна наименование
Името се сменя от “ФАРМА ПАРТНЕРС” на ФАРМА ПАРТНЕРС
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно с лекарствени продукти и медицински консумативи; внос и износ на лекарствени продукти и медицински консумативи; съхраняване, приготвяне, опаковане, контролиране, даване на консултации, отпускане по лекарско и без лекарско предписание на разрешени за употреба в Република България лекарствени продукти, на медицински изделия, на диетични храни за специални медицински цели и храни за кърмачета и преходни храни, както и хранителни добавки, козметични и санитарно-хигиенни средства по списък, определен от министъра на здравеопазването.
+ Търговия на едро с лекарствени продукти и медицински консумативи; внос и износ, пакетиране и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински консумативи, фармацевтични, медицински и ортопедични изделия, на диетични храни за специални медицински цели и храни за кърмачета и преходни храни, както и хранителни добавки, козметични и санитарно-хигиенни средства по списък, определен от министъра на здравеопазването; вътрешна и външна търговия, консултантски услуги, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, и извършването на всички други не забранени от закона дейности.

2019-09-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 372, вх. 1, ет. 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 29, вх. В, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро с лекарствени продукти и медицински консумативи; внос и износ, пакетиране и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински консумативи, фармацевтични, медицински и ортопедични изделия, на диетични храни за специални медицински цели и храни за кърмачета и преходни храни, както и хранителни добавки, козметични и санитарно-хигиенни средства по списък, определен от министъра на здравеопазването; вътрешна и външна търговия, консултантски услуги, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, и извършването на всички други не забранени от закона дейности.
+ Организация на събития, консултантски услуги в сферата на бизнес управлението, маркетинг услуги, посреднически услуги, организиране на мероприятия с развлекателен характер, както и други дейности незабранени от законите на Република България.

2019-09-24
Промяна предмет на дейност
- Организация на събития, консултантски услуги в сферата на бизнес управлението, маркетинг услуги, посреднически услуги, организиране на мероприятия с развлекателен характер, както и други дейности незабранени от законите на Република България.
+ Внос и износ на стоки, търговия с недвижими имоти, отдаване под наем, посреднически услуги, търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки в страната и чужбина, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2019-10-02
Промяна наименование
Името се сменя от ФАРМА ПАРТНЕРС на БРАНДВИЛ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма