Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИ-СОЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201572636
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201572636 от 2011-07-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 21, 2011 13:28
Наименование
СИ-СОЛ
Транслитерация
С-SOL LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул.Коста лулчев, 10, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 55 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на позволената от закона дейност на холдингови дружества и по-специално: 1/ придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други български и/или чуждестранни дружества или друг... Извършване на позволената от закона дейност на холдингови дружества и по-специално: 1/ придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други български и/или чуждестранни дружества или други юридически лица;2/ придобиване, управление и продажба на облигации;3/ придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участвува;4/ финансиране, техническо, търговско, административно и финансово координиране, управление и контрол на дружествата и юридическите лица, в които холдингът има участие (контролирани лица); 5/ услуги по инкасиране, плащане и прехвърляне на средства от/на контролираните лица, в които холдингът участва; 6/ оказване на технически, административни и търговски услуги в полза на контролираните лица и/или евентуално други трети лица;7/ извършване на собствена производствена и търговска дейност от всички позволени от закона форми, като се изключат дейностите, които съгласно чл. 278, ал. 2 от Търговския закон за забранени за осъществяване от холдингови дружества; В случай, че за осъществяване на някоя от дейностите на дружеството, съгласно закона е необходимо предварителното получаване на съответен лиценз, разрешително, регистрация или друг подобен документ, то Дружеството ще осъществява тази дейност след получаване на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИНОЧЕНТЕ СКАЛИОНИ (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЯН КРАЛ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДАНИЕЛ ТРУНКАТ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИНОЧЕНТЕ СКАЛИОНИ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИ-СОЛ ЕООД на латиница "С-SOL LTD." с ЕИК/ПИК 201572636 е основана на 21 Май 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-05-21
Регистрация на фирмата

2011-07-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201572636 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-02-12
Промяна съдружници
- ДАНИЕЛ ТРУНКАТ - 19500 лв - 975,000.00% дял
- ЯН КРАЛ - 19500 лв - 975,000.00% дял
+ ДАНИЕЛ ТРУНКАТ - 1 лв - 50.00% дял
+ ЯН КРАЛ - 1 лв - 50.00% дял

2015-06-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул.Коста лулчев, 10, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул.Коста лулчев, 10, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ДАНИЕЛ ТРУНКАТ - 1 лв - 50.00% дял
- ЯН КРАЛ - 1 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ И ТОПЛОЕНЕРГИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕНОС И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ И ТОПЛОЕНЕРГИЯ; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Извършване на позволената от закона дейност на холдингови дружества и по-специално: 1/ придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други български и/или чуждестранни дружества или други юридически лица;2/ придобиване, управление и продажба на облигации;3/ придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участвува;4/ финансиране, техническо, търговско, административно и финансово координиране, управление и контрол на дружествата и юридическите лица, в които холдингът има участие (контролирани лица); 5/ услуги по инкасиране, плащане и прехвърляне на средства от/на контролираните лица, в които холдингът участва; 6/ оказване на технически, административни и търговски услуги в полза на контролираните лица и/или евентуално други трети лица;7/ извършване на собствена производствена и търговска дейност от всички позволени от закона форми, като се изключат дейностите, които съгласно чл. 278, ал. 2 от Търговския закон за забранени за осъществяване от холдингови дружества; В случай, че за осъществяване на някоя от дейностите на дружеството, съгласно закона е необходимо предварителното получаване на съответен лиценз, разрешително, регистрация или друг подобен документ, то Дружеството ще осъществява тази дейност след получаване на съответния документ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма