Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЛОРИ ИНВЕСТ КЪМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201576588
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 27, 2011 15:01
Наименование
ГЛОРИ ИНВЕСТ КЪМПАНИ
Транслитерация
GLORY INVEST COMPANY LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Плиска, 2, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност, реклама, маркет... Внос и износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност, реклама, маркетинг, производство, продажба и реализация на селскостопанска и животинска продукция; търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, транспортни и спедиторски услуги; разработка на информационни технологии и производствени иновации, преводачески услуги, комисионна, складова и туристическа дейност, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Флорин Думитраче (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Флорин Думитраче (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЛОРИ ИНВЕСТ КЪМПАНИ ЕООД на латиница "GLORY INVEST COMPANY LTD." с ЕИК/ПИК 201576588 е основана на 27 Май 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛЕЙСЪР СПОРТ", но на 1 Ноември 2018 година то бива сменено на сегашното "ГЛОРИ ИНВЕСТ КЪМПАНИ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-05-27
Регистрация на фирмата

2018-11-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЛЕЙСЪР СПОРТ на ГЛОРИ ИНВЕСТ КЪМПАНИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. ЕПИСКОП БОСИЛКОВ, 5, бл. 10, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Плиска, 2, вх. А, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия в страната и чужбина; импорт-експорт и реекспорт; разкриване и експлоатация на увеселителни паркове и места за развлечения; маркетингови и търговски консултации, посредничество и представителство; мениджмент; търговия с промишлени и хранители стоки и със стоки собствено производство; закупуване на стоки с цел продажба в първоначалното им състояние или след преработка, търговия с машини и коли; лизинг; сделки с недвижими имоти; и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Внос и износ, външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление, производство на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност, реклама, маркетинг, производство, продажба и реализация на селскостопанска и животинска продукция; търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, транспортни и спедиторски услуги; разработка на информационни технологии и производствени иновации, преводачески услуги, комисионна, складова и туристическа дейност, сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма