Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Правно ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201579506
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 30, 2011 10:27
Наименование
Правно
Транслитерация
Pravno
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Витоша, 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.09 - Други дейности в областта на информационните технологии
Предмет на дейност
Дейности в областта на информационните технологии, информационни услуги, обработка на данни и подобни дейности, както и предоставяне на средства за търсене и други интернет портали, разработка... Дейности в областта на информационните технологии, информационни услуги, обработка на данни и подобни дейности, както и предоставяне на средства за търсене и други интернет портали, разработка, поддръжка и администриране на интернет сайтове и информационно съдържание в лесно търсещ се формат, включително такива, които функционират като интернет портали, маркетингови и рекламни услуги, изработване и поддържане на софтуер; сделки c интелектуална собственост и други сделки и дейности - незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАРИЯ ТОДОРОВА ПОППАЛОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ХАРАЛАМБИЕВ ПОППАЛОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Правно ЕООД на латиница "Pravno" с ЕИК/ПИК 201579506 е основана на 30 Май 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕнТи Вендинг", но на 2 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "Правно". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-05-30
Регистрация на фирмата

2012-01-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 329, вх. А, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. АНГЕЛ ВОЙВОДА, 87

2015-09-30

2020-04-02
Промяна наименование
Името се сменя от ЕнТи Вендинг на Правно
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. АНГЕЛ ВОЙВОДА, 87
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Витоша, 5
Промяна предмет на дейност
- ИНСТАЛИРАНЕ, ПОДДРЪЖКА, ЕКСПЛОАТИРАНЕ, РАБОТА С КОНСУМАТИВИ И ТЪРГОВИЯ С КАФЕ И ВЕНДИНГ АВТОМАТИ, ИЗКУПУВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ЗАГОТОВКА НА ПРОМИШЛЕНА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СТОКИ ЗА БИТА, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВНОС- ИЗНОС, КОМИСИОННА ТЪРГОВИЯ, ЛИЗИНГОВА, ИНЖЕНЕРИНГОВА, ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КОПИРНИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, МЕНИДЖМЪНТ, МАРКЕТИНГ И ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН.
+ Дейности в областта на информационните технологии, информационни услуги, обработка на данни и подобни дейности, както и предоставяне на средства за търсене и други интернет портали, разработка, поддръжка и администриране на интернет сайтове и информационно съдържание в лесно търсещ се формат, включително такива, които функционират като интернет портали, маркетингови и рекламни услуги, изработване и поддържане на софтуер; сделки c интелектуална собственост и други сделки и дейности - незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма