Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖАНИ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201580490
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 30, 2011 17:26
Наименование
ДЖАНИ КОНСУЛТ
Транслитерация
DJANI CONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул.Г.ДРАГОМИРОВ, 5А Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език/преводаческа дейност/.Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска де... Извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език/преводаческа дейност/.Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита;кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, -търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина- превоз на пътници и товари, както и друга дейност незабранена от закона. Дружеството ще извършва дейности, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация .Дружеството може да открива клонове и представителства и да участвува в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, сделки с валута в наличност като обменно бюро/след вписване в публичния регистър на лицата, извършващи дейност като обменно бюро и издаване на съответното удостоверение за вписване от НАП при Министерство на Финансите/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕРДЖАН НАДЖИ ХАККЪ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕРДЖАН НАДЖИ ХАККЪ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖАНИ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "DJANI CONSULT" с ЕИК/ПИК 201580490 е основана на 30 Май 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - March 8, 2021 12:11
Годишен финансов отчет - August 28, 2020 18:13
Годишен финансов отчет - March 10, 2017 08:08
Годишен финансов отчет - September 23, 2015 14:44
Годишен финансов отчет - May 27, 2014 07:30
Годишен финансов отчет - November 5, 2013 08:51
Годишен финансов отчет - July 3, 2012 16:56

Хронология

2011-05-30
Регистрация на фирмата

2013-12-16
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКА, КОМИСИОННА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПРЕДМЕТИ ЗА БИТА, КЕТЕРИНГ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ -ТУРОПЕРАТОРСТВО И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ЦЕЙНОСТ- ВНОС ИЛИ ИЗНОС НА СТОКИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА - ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.(2) ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕДМЕТА МУ НА ЦЕЙНОСТ, ЗА КОИТО СЪС ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕН РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ, САМО СЛЕД ПОЛУ-ЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ.(3) ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ОТКРИВА КЛОНОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ДА УЧАСТВА З ДРУЖЕСТВА С МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
+ ПОСРЕДНИЧЕСКА, КОМИСИОННА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПРЕДМЕТИ ЗА БИТА, КЕТЕРИНГ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ - ТУРОПЕРАТОРСТВО И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС ИЛИ ИЗНОС НА СТОКИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА - ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. (2) ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕДМЕТА МУ НА ДЕЙНОСТ, ЗА КОИТО СЪС ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕН РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ, САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ. (3) ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ОТКРИВА КЛОНОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ДА УЧАСТВА В ДРУЖЕСТВА С МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, сделки с валута в наличност като обменно бюро /след вписване в публичния регистър на лицата, извършващи дейност като обменно бюро и издаване на съответното удостоверение за вписване от НАП при Министерство на финансиите/.

2014-10-17
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКА, КОМИСИОННА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ПРЕДМЕТИ ЗА БИТА, КЕТЕРИНГ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ - ТУРОПЕРАТОРСТВО И ТУРИСТИЧЕСКО АГЕНТСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС ИЛИ ИЗНОС НА СТОКИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА - ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. (2) ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТИТЕ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕДМЕТА МУ НА ДЕЙНОСТ, ЗА КОИТО СЪС ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕН РАЗРЕШИТЕЛЕН, ЛИЦЕНЗИОНЕН ИЛИ РЕГИСТРАЦИОНЕН РЕЖИМ, САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ. (3) ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА ОТКРИВА КЛОНОВЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ДА УЧАСТВА В ДРУЖЕСТВА С МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, сделки с валута в наличност като обменно бюро /след вписване в публичния регистър на лицата, извършващи дейност като обменно бюро и издаване на съответното удостоверение за вписване от НАП при Министерство на финансиите/.
+ Преводи и легализации на документи, след снабдяване със съответните разрешителни и вписване в съответните Министрества, за извършване на лицензирани преводи и легализации на документи. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина-превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участвува в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, сделки с валута в наличност като обменно бюро/след вписване в публ. регистър на лицата, извършващи дейност като обменно бюро и издаване на съответното удостоверение за вписване от НАП при МФ/

2015-09-28
Промяна предмет на дейност
- Преводи и легализации на документи, след снабдяване със съответните разрешителни и вписване в съответните Министрества, за извършване на лицензирани преводи и легализации на документи. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина-превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участвува в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, сделки с валута в наличност като обменно бюро/след вписване в публ. регистър на лицата, извършващи дейност като обменно бюро и издаване на съответното удостоверение за вписване от НАП при МФ/
+ Извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език/преводаческа дейност/.Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство,изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита;кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство,-търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина- превоз на пътници и товари, както и друга дейност незабранена от закона. Дружеството ще извършва дейности, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен,лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация .Дружеството може да открива клонове и представителства и да участвува в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, сделки с валута в наличност като обменно бюро/след вписване в публичния регистър на лицата, извършващи дейност като обменно бюро и издаване на съответното удостоверение за вписване от НАП при Министерство на Финансите/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма