Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАБРИЕЛА 2011 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201584040
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 6, 2011 14:49
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАБРИЕЛА 2011
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, ул. Райко Даскалов, 28 Виж на картата
Код на икономическа дейност
64.92 - Други форми на предоставяне на кредит
Предмет на дейност
Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, сдел... Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях след регистрация по Валутния закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ГУДЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ГУДЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАБРИЕЛА 2011 ЕООД с ЕИК/ПИК 201584040 е основана на 6 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГАБРИЕЛА 2011", но на 31 Октомври 2011 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАБРИЕЛА 2011". Седалището на компанията се намира в гр. Свиленград, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2011-06-06
Регистрация на фирмата

2011-10-31
Промяна наименование
Името се сменя от ГАБРИЕЛА 2011 на ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАБРИЕЛА 2011
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки, търговско представителство и посредничество, складови сделки; ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2, т.З от ТЗ/; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; отглеждане, производство, преработка и продажба на растителна и животинска продукция и производни от нея; бартерни сделки; даване на вещи под наем, фризьорство и козметика; таксиметрови услуги; търговия с черни и цветни метали /след разрешение от съответния държавен орган/; валутни сделки като обменно бюро /след разрешение от съответния държавен орган/; външнотърговски сделки разрешени от закона и всички други видове сделки разрешени от закона.
+ Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях след регистрация по Валутния закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма