Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАРИ БОС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201586803
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 8, 2011 08:39
Наименование
МАРИ БОС
Транслитерация
"MARI BOS"LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Борилово Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Ремонт и подържане на плавателни съдове, довършителни и ремонтни строителни дейности на сгради. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; пр... Ремонт и подържане на плавателни съдове, довършителни и ремонтни строителни дейности на сгради. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; ВиК услуги; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, имиресарски или други услуги /след снабдяване със съответен лиценз/; покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; хлебопроизводтво, сладкарство, търговия с тестени издалия, както и всички други търговски сделки, които не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след снабдяване с такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Славка Славова Дончева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Славка Славова Дончева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАРИ БОС ЕООД на латиница ""MARI BOS"LTD" с ЕИК/ПИК 201586803 е основана на 8 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Борилово, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2011-06-08
Регистрация на фирмата

2015-09-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Хан Аспарух, 17
+ БЪЛГАРИЯ, с. Борилово
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; ВиК услуги; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, имиресарски или други услуги /след снабдяване със съответен лиценз/; покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; хлебопроизводтво, сладкарство, търговия с тестени издалия, както и всички други търговски сделки, които не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след снабдяване с такъв.
+ Ремонт и подържане на плавателни съдове, довършителни и ремонтни строителни дейности на сгради. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; ВиК услуги; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, имиресарски или други услуги /след снабдяване със съответен лиценз/; покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; хлебопроизводтво, сладкарство, търговия с тестени издалия, както и всички други търговски сделки, които не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след снабдяване с такъв.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма