Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Би Еф Пи Трейдинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201597123
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201597123 от 2011-07-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 14, 2011 13:51
Наименование
Би Еф Пи Трейдинг
Транслитерация
BFP Trading
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Мрамор, ул.Мичур, 24 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проучване, проектиране, разработване, маркетинг, продажба, внедряване, обучение и съпровождане на софтуерни продукти и цялостни информационни решения; консултантски услуги в сферата на инф... Проучване, проектиране, разработване, маркетинг, продажба, внедряване, обучение и съпровождане на софтуерни продукти и цялостни информационни решения; консултантски услуги в сферата на информационните и комуникационни технолгии; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона /като всички дейности, за извършването, на които е необходим специален лиценз или разрешително ще се извършват единствено след сдобиването с такъв/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любиша Златич (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Би Еф Пи ООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Би Еф Пи Трейдинг ЕООД на латиница "BFP Trading" с ЕИК/ПИК 201597123 е основана на 14 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Мрамор, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2011-06-14
Регистрация на фирмата

2011-07-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201597123 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-12-21
Промяна предмет на дейност
- Външнотърговска и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, лизингова и инженерингова дейност, транспортна и спедиционна дейност, предприемачество и сделки с недвижими имоти, комисионна търговия, рекламна дейност, както и извършване на всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Проучване, проектиране, разработване, маркетинг, продажба, внедряване, обучение и съпровождане на софтуерни продукти и цялостни информационни решения; консултантски услуги в сферата на информационните и комуникационни технолгии; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона /като всички дейности, за извършването, на които е необходим специален лиценз или разрешително ще се извършват единствено след сдобиването с такъв/.

2014-02-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Мрамор, ул.Мичур, 24
+ БЪЛГАРИЯ, с. Мрамор, ул.Мичур, 24

2014-11-27

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма