Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕксСайбърСек ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201598481
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201598481 от 2022-08-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 15, 2011 10:49
Наименование
ЕксСайбърСек
Транслитерация
xCyberSec
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски 16, офис 4 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
6312 - WEB-ПОРТАЛИ
Предмет на дейност
Консултантска дейност по информационни технологии, консултантски дейности в областта на управлението, киберсигурност, информационна сигурност, внедряване и развитие на решения за информационна... Консултантска дейност по информационни технологии, консултантски дейности в областта на управлението, киберсигурност, информационна сигурност, внедряване и развитие на решения за информационна сигурност и всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ДИМИТРОВ РЪКЛЬОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ДИМИТРОВ РЪКЛЬОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕксСайбърСек ЕООД на латиница "xCyberSec" с ЕИК/ПИК 201598481 е основана на 15 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФОКС МЕДИА", но на 31 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕксСайбърСек". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-06-15
Регистрация на фирмата

2022-05-31
Промяна наименование
Името се сменя от ФОКС МЕДИА на ЕксСайбърСек
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 254, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски 16, офис 4
Промяна предмет на дейност
- Web-портали; Вътрешна и външна търговия; Покупка на стоки и др. вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Ремонт на компютри и периферни устройства; консултантска дейност по информационни технологии, компютърно програмиране; управление и обслужване на компютърни средства и системи; други дейности в областта на информационните технологии; други информационни услуги, некласифицирани другаде; производство, изкупуване, и търговия с всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки; оказионна, антикварна, консигнационна, комисионна, превозна, туристическа дейност; разкриване на шивашки ателиета и извършване на шивашки услуги, разкриване на магазини и търговия с тях; кафе-аперитиви, ресторантьорска дейност, търговия с алкохол и цигари, всички видове търговска дейност разрешена от закона, в т.ч. вътрешно търговска дейност, игротеки -забавни и електронни игри, студия за аудио и видео записи; Внос и продажба на МПС, както и на резервни части за тях; Международни транспортни услуги, таксиметров превоз на пътници и товари; Всяка друга дейност, не забранена от закона; С упражняване на всички дейности в страната, ЕС и трети страни.
+ Консултантска дейност по информационни технологии, консултантски дейности в областта на управлението, киберсигурност, информационна сигурност, внедряване и развитие на решения за информационна сигурност и всякаква друга дейност, незабранена със закон.

2022-08-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201598481 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма