Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИТА СЪРВИС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201598773
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201598773 от 2011-07-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 15, 2011 12:18
Наименование
ВИТА СЪРВИС
Транслитерация
"VITA SERVICE" OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Цветна градина, 45А Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отглеждане на плодове и зеленчуци. Отглежданe на черупкови, ягодоплодни и други плодове. Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци без готови ястия. Търговия на едро и дребно с плодове и зеле... Отглеждане на плодове и зеленчуци. Отглежданe на черупкови, ягодоплодни и други плодове. Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци без готови ястия. Търговия на едро и дребно с плодове и зеленчуци. Дейности по опаковане и пакетиране и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. Разработване на проекти за строителство или ремонт на отделни къщи; разработване на проекти за изграждане на жилищни сгради; разработване на не-жилищно строителство; Разработване на проекти за строителство или проекти за строителство на търговски и индустриални центрове, хотели, индустриални зони и пазари, яхтени пристанища, зимни спортни центрове и така нататък, за разработване на проекти и проекти за изграждане или ремонт на градски квартали; Комасация; Верижна комасация; търговия в собствен имот; предлагане на консултации и подпомагане на бизнеса и правителството по отношение на планирането, организацията, ефективността и наблюдението, осигуряване на информация на управлението и т.н.; управление на нежилищни имоти срещу такса на договорна основа; управление на жилищни имоти срещу такса на договорна основа; Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот срещу заплащане на такса по договор; наем и експлоатация на земя;Боядисване на метални конструкции; Боядисване на външната и вътрешната част на сградите; Боядисване на сгради; Поставяне на тапети и стенни и подови настилки от други материали; Поставяне на междинни стени от гипс; монтаж на блиндирани врати и противопожарни врати в метал; Поставянето на неподвижни или подвижни прегради, ламперия на стени, тавани и др. от метал; Монтаж на вътрешни и външни метални изделия: врати, дограма, стълби, шкафове, кухня, магазин и др обстановка; Управление на имоти; поддръжка и управление на местни и чуждестранни дружества; строителен координатор; координиране на безопасността; архитект, дизайнер, Търговия на едро и дребно на строителни материали; внос и износ; наемане на служители в чужбина (всички сектори), транспорт, персонал и заплати администрация ; изпълнител в ремонтните дейности; изпълнител в строителството (нова сграда), електроинсталации, ВиК, полагане подови покрития, дограма, покриви, мазилка, разрушаване; отпадъци; метални конструкции, зидария; строителни работи по основите; Административни, счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги; Посредничество по сделки с недвижими имоти; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ан Меделин Е Вандерюкън (свързан с 1 фирма)
Управител: Барт Жан Ж Тейс (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ан Меделин Е Вандерюкън 200.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Барт Жан Ж Тейс 300.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИТА СЪРВИС ООД на латиница ""VITA SERVICE" OOD" с ЕИК/ПИК 201598773 е основана на 15 Юни 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ВИТА СЪРВИС"", но на 7 Февруари 2012 година то бива сменено на сегашното "ВИТА СЪРВИС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2011-06-15
Регистрация на фирмата

2011-07-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201598773 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-02-07
Промяна наименование
Името се сменя от "ВИТА СЪРВИС" на ВИТА СЪРВИС
Промяна предмет на дейност
- Отглеждане на плодове и зеленчуци. Отглеждане на черупкови, ягодоплодни и други плодове. Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци без готови ястия. Търговия на едро и дребно с плодове и зеленчуци. Дейности по опаковане и пакетиране и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. Внос и износ.
+ Отглеждане на плодове и зеленчуци. Отглежданe на черупкови, ягодоплодни и други плодове. Преработка и консервиране на плодове и зеленчуци без готови ястия. Търговия на едро и дребно с плодове и зеленчуци. Дейности по опаковане и пакетиране и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. Разработване на проекти за строителство или ремонт на отделни къщи; разработване на проекти за изграждане на жилищни сгради; разработване на не-жилищно строителство; Разработване на проекти за строителство или проекти за строителство на търговски и индустриални центрове, хотели, индустриални зони и пазари, яхтени пристанища, зимни спортни центрове и така нататък, за разработване на проекти и проекти за изграждане или ремонт на градски квартали; Комасация; Верижна комасация; търговия в собствен имот; предлагане на консултации и подпомагане на бизнеса и правителството по отношение на планирането, организацията, ефективността и наблюдението, осигуряване на информация на управлението и т.н.; управление на нежилищни имоти срещу такса на договорна основа; управление на жилищни имоти срещу такса на договорна основа; Посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот срещу заплащане на такса по договор; наем и експлоатация на земя;Боядисване на метални конструкции; Боядисване на външната и вътрешната част на сградите; Боядисване на сгради; Поставяне на тапети и стенни и подови настилки от други материали; Поставяне на междинни стени от гипс; монтаж на блиндирани врати и противопожарни врати в метал; Поставянето на неподвижни или подвижни прегради, ламперия на стени, тавани и др. от метал; Монтаж на вътрешни и външни метални изделия: врати, дограма, стълби, шкафове, кухня, магазин и др обстановка; Управление на имоти; поддръжка и управление на местни и чуждестранни дружества; строителен координатор; координиране на безопасността; архитект, дизайнер, Търговия на едро и дребно на строителни материали; внос и износ; наемане на служители в чужбина (всички сектори), транспорт, персонал и заплати администрация ; изпълнител в ремонтните дейности; изпълнител в строителството (нова сграда), електроинсталации, ВиК, полагане подови покрития, дограма, покриви, мазилка, разрушаване; отпадъци; метални конструкции, зидария; строителни работи по основите; Административни, счетоводни услуги за трети страни, както и секретарски услуги; Посредничество по сделки с недвижими имоти; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона.

2013-01-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, "Позитано", 5, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Цветна градина, 45А

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма