Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОДА ЛУКС КОМЕРС 2011 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201600612
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 16, 2011 11:21
Наименование
МОДА ЛУКС КОМЕРС 2011
Транслитерация
KOKETNA FASHION 2011
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, ул. Бивак, 13 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сделки с покупко-продажба на дрехи, аксесоари, кожени облекла и др., включително посредничество при извършване на такива сделки, производство на облекла и аксесоари с цел продажба, внос и из... Сделки с покупко-продажба на дрехи, аксесоари, кожени облекла и др., включително посредничество при извършване на такива сделки, производство на облекла и аксесоари с цел продажба, внос и износ на облекла и аксесоари с цел продажба както със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, външноикономическа дейност и всички други търговски сделки, които не са забранени от закона, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Асен Александров Димитров (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КОКЕТНА ВИЖЪН ЕООД (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОДА ЛУКС КОМЕРС 2011 ЕООД на латиница "KOKETNA FASHION 2011" с ЕИК/ПИК 201600612 е основана на 16 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОКЕТНА ФЕШЪН 2011", но на 21 Февруари 2014 година то бива сменено на сегашното "МОДА ЛУКС КОМЕРС 2011". Седалището на компанията се намира в гр. Велинград, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-06-16
Регистрация на фирмата

2011-11-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 339, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 339, вх. А, ет. 2

2012-06-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 339, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Димитър Моллов, 24
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-02-21
Промяна наименование
Името се сменя от КОКЕТНА ФЕШЪН 2011 на МОДА ЛУКС КОМЕРС 2011
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Димитър Моллов, 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, ул. Бивак, 13
Промяна предмет на дейност
- СДЕЛКИ С ПОКУПКО- ПРОДАЖБА НА ДРЕХИ, АКСЕСОАРИ, КОЖЕНИ ОБЛЕКЛА И ДР., ВКЛЮЧИТЕЛНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ИЗВЪРШВАНЕТО НА ТАКИВА СДЕЛКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВНОС И ИЗНОС НА ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА КАКТО СЪС СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА И ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ВОДЕНЕ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН, А КОГАТО ИМА ИЗИСКВАНЕ ЗА СЪОТВЕТНО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ТАКИВА, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН ИЛИ ЛИЦЕНЗИОНЕН РЕЖИМ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ.
+ Сделки с покупко-продажба на дрехи, аксесоари, кожени облекла и др., включително посредничество при извършване на такива сделки, производство на облекла и аксесоари с цел продажба, внос и износ на облекла и аксесоари с цел продажба както със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, външноикономическа дейност и всички други търговски сделки, които не са забранени от закона, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма