Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БиоВерт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201604639
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201604639 от 2022-08-24 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 18, 2011 14:25
Наименование
БиоВерт
Транслитерация
BioVert
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Тракиец Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
35.11 - Производство на електрическа енергия
Предмет на дейност
Производство на ел.енергия от фотоволтаични модули и всякакъв вид възобновяеми енергини и търговия на електроенергия. Производство на компост, земеделска продукция, преработка на месо и зеленчуци,... Производство на ел.енергия от фотоволтаични модули и всякакъв вид възобновяеми енергини и търговия на електроенергия. Производство на компост, земеделска продукция, преработка на месо и зеленчуци, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален «преработен или обработен вид, продажба на стоки от собственно производство, търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и превозни сделки, складова или лизингова дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия със селскостопанска продукция и техника, внос, производство, хотелиерство, ресторантьорство, туристически услуги и всички разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТКО ДИМИТРОВ ГЮЗЕЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТКО ДИМИТРОВ ГЮЗЕЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БиоВерт ЕООД на латиница "BioVert" с ЕИК/ПИК 201604639 е основана на 18 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Тракиец, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-06-18
Регистрация на фирмата

2022-03-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ивайловград, Г. Бенковски, 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Тракиец
Промяна предмет на дейност
- Производство на компост, земеделска продукция, преработка на месо и зеленчуци, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складова или лизингова дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия със селскостопанска продукция и техника, внос, производство, хотелиерство, ресторантьорство, туристически услуги и всички разрешени от закона дейности.
+ Производство на ел.енергия от фотоволтаични модули и всякакъв вид възобновяеми енергини и търговия на електроенергия. Производство на компост, земеделска продукция, преработка на месо и зеленчуци, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален «преработен или обработен вид, продажба на стоки от собственно производство, търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и превозни сделки, складова или лизингова дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия със селскостопанска продукция и техника, внос, производство, хотелиерство, ресторантьорство, туристически услуги и всички разрешени от закона дейности.

2022-08-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201604639 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма