Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СУЗАНА 97 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201606316
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 20, 2011 15:36
Наименование
СУЗАНА 97
Транслитерация
“SUZANA 97”
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Златоград, ул. "Стефан Стамболов", 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ресторантьорство и хотелиерство; производство на текстилни изделия и продукти и търговия на дребно и едро свързани с тях; всякакъв вид търговия и търговска дейност; превоз на пътници и товари; спедици... ресторантьорство и хотелиерство; производство на текстилни изделия и продукти и търговия на дребно и едро свързани с тях; всякакъв вид търговия и търговска дейност; превоз на пътници и товари; спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; складови сделки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; както и всички други незабранени от закона дейности и услуги, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юри Драгомиров Големилов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Юри Драгомиров Големилов (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СУЗАНА 97 ЕООД на латиница "“SUZANA 97”" с ЕИК/ПИК 201606316 е основана на 20 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАЯ 2011", но на 9 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "СУЗАНА 97". Седалището на компанията се намира в гр. Златоград, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-06-20
Регистрация на фирмата

2018-05-09
Промяна наименование
Името се сменя от МАЯ 2011 на СУЗАНА 97
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Златоград, ул. "Прогрес", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Златоград, ул. "Стефан Стамболов", 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство на текстилни изделия и продукти и търговия на дребно и едро свързани с тях; всякакъв вид търговия и търговска дейност; превоз на пътници и товари; спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; складови сделки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; както и всички други незабранени от закона дейности и услуги, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина.
+ ресторантьорство и хотелиерство; производство на текстилни изделия и продукти и търговия на дребно и едро свързани с тях; всякакъв вид търговия и търговска дейност; превоз на пътници и товари; спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; складови сделки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; както и всички други незабранени от закона дейности и услуги, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма