Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТУДИО СМАРТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201607763
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201607763 от 2015-05-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 21, 2011 13:23
Наименование
СТУДИО СМАРТ
Транслитерация
STUDIO SMART
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ихтиман, ИВАН ШИШМАН, 12 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.77 - Търговия на дребно с часовници и бижутерия
Предмет на дейност
Търговия на дребно с часовници и бижутерия, вътрешна и външна търговия, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, извършване и предоставяне на консултантски услуги в о... Търговия на дребно с часовници и бижутерия, вътрешна и външна търговия, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, извършване и предоставяне на консултантски услуги в областта на застраховането и информационните технологии, правни консултации, търговско представителство, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро или дребно, дистрибуция на стоки, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИС СПАСИМИРОВ СПАСОВ (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИС СПАСИМИРОВ СПАСОВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТУДИО СМАРТ ЕООД на латиница "STUDIO SMART" с ЕИК/ПИК 201607763 е основана на 21 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ихтиман, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-06-21
Регистрация на фирмата

2015-05-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201607763 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-06-03
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-06-22
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ЗАСТРАХОВАНЕТО И ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО ИЛИ ДРЕБНО, ДИСТРИБУЦИЯ НА СТОКИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Търговия на дребно с часовници и бижутерия, вътрешна и външна търговия, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях, извършване и предоставяне на консултантски услуги в областта на застраховането и информационните технологии, правни консултации, търговско представителство, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро или дребно, дистрибуция на стоки, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма