Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАЛАКСИ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201615964
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 27, 2011 15:55
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАЛАКСИ ГРУП
Транслитерация
ZALOZHNA KASHTA GALAXY GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ИВАН ВАЗОВ, No 36, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях; Осъществяване на други търговски сделки, незабранени от... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях; Осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществяването на дейността на дружеството като заложна къща. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОЛЕКСАНДР ИНГОР (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ОЛЕКСАНДР ИНГОР (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАЛАКСИ ГРУП ЕООД на латиница "ZALOZHNA KASHTA GALAXY GROUP" с ЕИК/ПИК 201615964 е основана на 27 Юни 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РУСКИ ДОБРОВОЛЕН СЪЮЗ НА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ", но на 15 Януари 2018 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАЛАКСИ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-06-27
Регистрация на фирмата

2014-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от РУСКИ ДОБРОВОЛЕН СЪЮЗ НА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ на ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР НА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ

2014-05-15
Промяна наименование
Името се сменя от ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР НА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ на ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЗА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ

2018-01-15
Промяна наименование
Името се сменя от ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЗА СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИТЕ на ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАЛАКСИ ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, ул. ИВАН ВАЗОВ, No 36, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ИВАН ВАЗОВ, No 36, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- вътрешен и международен туризъм, туроператорска и турагентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерни, комплексни и увеселителни, развлекателни, транспортни и туристически услуги, търговска и външно-тьрговска дейност, продажба на самолетни билети;представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, рекламно-информационна и посредническа дейност, обмяна на валута; консултации и услуги в сферата на строителството, инвестиране, планиране, оценки при инвестиране в недвижими имоти и строителство, избор на парцел, правен анализ, предварителна оценка на риска при сделки с недвижими имоти, инфраструктура и инфраструктурни проекти, управление на проекти в строителството, инвестиционно предпроектно проучване, проектиране, етапност на строителство, строително-монтажни работи, строителство, финансиране, документация, отчетност и счетоводство, проектиране, организиране на търгове и тръжна документация, договори, менажиране, въвеждане и експлоатация, достъп и ползване на проекта, геодезия, инженерингова геодезия, фотограматерия, картография, търговия с недвижими имоти, конуслтации и услуги.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, като осъществяването на сделките с изделията с благородни метали и скъпоценни камъни, ще се извършва, ако бъде направена регистрация по Валутния закон; Осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществяването на дейността на дружеството като заложна къща.

2018-03-21
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-05-25
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, като осъществяването на сделките с изделията с благородни метали и скъпоценни камъни, ще се извършва, ако бъде направена регистрация по Валутния закон; Осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществяването на дейността на дружеството като заложна къща.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи; Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях; Осъществяване на други търговски сделки, незабранени от закона във връзка с осъществяването на дейността на дружеството като заложна къща.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма