Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАЙФКОНЦЕПТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201624830
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201624830 от 2012-01-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 7, 2011 12:22
Наименование
ЛАЙФКОНЦЕПТ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
LIFE CONCEPT BULGARIA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 2 Виж на картата
Има 231 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
46.19 - Неспециализирано търговско посредничество с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Търговско представителство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия на едро и търговско посредничество, външнотърговска дейност, експорт и реекспорт. Научноизсле... Търговско представителство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия на едро и търговско посредничество, външнотърговска дейност, експорт и реекспорт. Научноизследователска и развойна дейност в областта на биотехнологиите. Разработка на биотехнологични формулировки за хранителни добавки и козметични продукти. Търговия на едро и дребно с козметични продукти, хранителни добавки, хранителни и нехранителни стоки. Производство на хранителни добавки и козметични продукти, след издаване на съответните лицензии. Производство на лекарствени вещества и лекарствени продукти, след издаване на съответните лицензии. Търговия на едро и дребно с фармацевтични стоки, лекарства, медицинска техника и апаратура, след издаване на съответните лицензии. Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки.Организация, управление и изграждане на енергийно-ефективни проекти, консултантска дейност, проектантска дейност. Търговия на едро и дребно с изолационни фасадни системи, изолационни материали и фотоволтаични и соларни панели, посредническа и комисионна дейност, компенсаторни, бартерни и други специфични търговски операции.Производство, изкупуване, преработка, съхранение и продажба на селскостопанска продукция.Вътрешен и международен туризъм, в това число медицински туризъм, конферентен туризъм, туроператорска дейност, туристическа агентска дейност. Ресторантьорство и хотелиерство и други, кетъринг. Маркетингова дейност, финансово-инвестиционна дейност, културна и рекламно-информационна дейност. Проектиране, оборудване, изграждане и управление на спа, уелнес и рехабилитационни центрове, паркове и градини, организация на образователни курсове.Транспортна дейност –транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина, спедиционна и складова дейност.Както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЯ ТРИФОНОВА ТЕОДОСИЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Васил Ботев 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Петя Трифонова Теодосиева 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЯ ТРИФОНОВА ТЕОДОСИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАЙФКОНЦЕПТ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "LIFE CONCEPT BULGARIA Ltd." с ЕИК/ПИК 201624830 е основана на 7 Юли 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Винилит България", но на 9 Февруари 2017 година то бива сменено на сегашното "ЛАЙФКОНЦЕПТ БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2011-07-07
Регистрация на фирмата

2012-01-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201624830 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-02-09
Промяна наименование
Името се сменя от Винилит България на ЛАЙФКОНЦЕПТ БЪЛГАРИЯ
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и агентство на физически и юридически леца в страната и чужбина, търговия на едно и търговско посредничество, организация, управление и изграждане на енергийно-ефективни проекти, външнотърговска дейност, експорт и реекспорт, търговия на едро и дребно с изолационни фасадни системи, изолационни материали и фотоволтаични и соларни панели, изолационни строителни дейности, проектантски услуги, транспортна дейност – транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина, спедиционна и складова дейност, консултантска дейност, проектантска дейност, маркетингова дейност, финансово-инвестиционна дейност, културна и рекламно-информационна дейност, посредническа и комисионна дейност, компенсаторни, бартерни и други специфични търговски операции, инженерингова дейност, проектиране, оборудване и изграждане на соларни и фото-волтаични паркове за производство на електроенергия, проектиране, оборудване и изграждане на спа, уелнес и рехабилитационни центрове, паркове и градини, както и всички други дейности и услуги разрешение от закона.
+ Търговско представителство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия на едро и търговско посредничество, външнотърговска дейност, експорт и реекспорт. Научноизследователска и развойна дейност в областта на биотехнологиите. Разработка на биотехнологични формулировки за хранителни добавки и козметични продукти. Търговия на едро и дребно с козметични продукти, хранителни добавки, хранителни и нехранителни стоки. Производство на хранителни добавки и козметични продукти, след издаване на съответните лицензии. Производство на лекарствени вещества и лекарствени продукти, след издаване на съответните лицензии. Търговия на едро и дребно с фармацевтични стоки, лекарства, медицинска техника и апаратура, след издаване на съответните лицензии. Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки.Организация, управление и изграждане на енергийно-ефективни проекти, консултантска дейност, проектантска дейност. Търговия на едро и дребно с изолационни фасадни системи, изолационни материали и фотоволтаични и соларни панели, посредническа и комисионна дейност, компенсаторни, бартерни и други специфични търговски операции.Производство, изкупуване, преработка, съхранение и продажба на селскостопанска продукция.Вътрешен и международен туризъм, в това число медицински туризъм, конферентен туризъм, туроператорска дейност, туристическа агентска дейност. Ресторантьорство и хотелиерство и други, кетъринг. Маркетингова дейност, финансово-инвестиционна дейност, културна и рекламно-информационна дейност. Проектиране, оборудване, изграждане и управление на спа, уелнес и рехабилитационни центрове, паркове и градини, организация на образователни курсове.Транспортна дейност –транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина, спедиционна и складова дейност.Както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона.

2018-02-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2023-07-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Княз Борис І, 97
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 2
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма