Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАПЖЖС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201638082
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 15, 2011 15:37
Наименование
ВАПЖЖС
Транслитерация
'VAPJJC' LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Садина, Драва, 2 Виж на картата
Код на икономическа дейност
9602 - ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижим... покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, хотелиерски (извън случаите по чл.2 т.З от ТЗ), туристически, ресторантьорски, рекламни услуги (всички услуги като предприятие по чл.1 ал.З от ТЗ), внос и износ на стоки и всякакви други разрешени от закона сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЖОН ДЖОЗЕФ КОНРОЙ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЖОН ДЖОЗЕФ КОНРОЙ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАПЖЖС ЕООД на латиница "'VAPJJC' LTD." с ЕИК/ПИК 201638082 е основана на 15 Юли 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХРИСТИНА СТАНЧЕВА - 86", но на 29 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "ВАПЖЖС". Седалището на компанията се намира в с. Садина, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-07-15
Регистрация на фирмата

2021-04-29
Промяна наименование
Името се сменя от ХРИСТИНА СТАНЧЕВА - 86 на ВАПЖЖС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Овощник, ул. ГЕОРГИ ТИХОЛОВ, 18
+ БЪЛГАРИЯ, с. Садина, Драва, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Фризьорски услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, хотелиерски (извън случаите по чл.2 т.З от ТЗ), туристически, ресторантьорски, рекламни услуги (всички услуги като предприятие по чл.1 ал.З от ТЗ), внос и износ на стоки и всякакви други разрешени от закона сделки.
+ покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, складови сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, хотелиерски (извън случаите по чл.2 т.З от ТЗ), туристически, ресторантьорски, рекламни услуги (всички услуги като предприятие по чл.1 ал.З от ТЗ), внос и износ на стоки и всякакви други разрешени от закона сделки.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма