Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАНТ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201655676
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 2, 2011 15:58
Наименование
РАНТ ГРУП
Транслитерация
SMART BUILD ENGENEERING SLLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 250, вх. В, ет. 7 Виж на картата
Има 53 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка и поддръжка на компютърен софтуер и хардуер, включително на уеб страници, консултантски услуги, покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, ... Разработка и поддръжка на компютърен софтуер и хардуер, включително на уеб страници, консултантски услуги, покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, лизингова, складова и спедиторска дейност, транспорт, рекламна, маркетингова и консултантска дейност, комисионни, внос и износ, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСЛАВ НИКОЛОВ ТАСЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСЛАВ НИКОЛОВ ТАСЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАНТ ГРУП ЕООД на латиница "SMART BUILD ENGENEERING SLLC" с ЕИК/ПИК 201655676 е основана на 2 Август 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СМАРТ БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ", но на 12 Декември 2017 година то бива сменено на сегашното "РАНТ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-08-02
Регистрация на фирмата

2017-12-12
Промяна наименование
Името се сменя от СМАРТ БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ на РАНТ ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, АЛЕЯ 2, -, бл. 19, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 250, вх. В, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО; РЕКОНСТРУКЦИИ И РЕНОВАЦИИ; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ТУРИЗМА; ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.Всяка дейност, за извършването на която нормативната уредба изисква издаване на лицензия, ще се извършва след издаване на съответната лицензия.
+ Разработка и поддръжка на компютърен софтуер и хардуер, включително на уеб страници, консултантски услуги, покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, лизингова, складова и спедиторска дейност, транспорт, рекламна, маркетингова и консултантска дейност, комисионни, внос и износ, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма