Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАСТЕЛИНА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201667187
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 15, 2011 16:21
Наименование
КАСТЕЛИНА
Транслитерация
CASTELINA Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 143, вх. Д, ет. 2 Виж на картата
Има 83 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
45.20 - Техническо обслужване и ремонт на автомобили
Предмет на дейност
Техническо обслужване и ремонт на автомобили, търговия с части и принадлежности за автомобили. Осъществяване на производствена, промишлена и хранително-вкусова дейност, услуги на населението. По... Техническо обслужване и ремонт на автомобили, търговия с части и принадлежности за автомобили. Осъществяване на производствена, промишлена и хранително-вкусова дейност, услуги на населението. Покупко-продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид и производство на всякакви други незабранени от закона стоки с цел продажба. Вътрешен и международен туризъм, туроператорска дейност, хотелиерство, ресторантьорство. Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензии, когато такива се изискват от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФКА ГЕОРГИЕВА СТОЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СТЕФКА ГЕОРГИЕВА СТОЯНОВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ЦВЕТАН ИВАНОВ СТОЯНОВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАСТЕЛИНА ООД на латиница "CASTELINA Ltd" с ЕИК/ПИК 201667187 е основана на 15 Август 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-08-15
Регистрация на фирмата

2011-11-19
Промяна предмет на дейност
- Производство и разпространение на земеделска продукция, осъществяване на производствена, промишлена и хранително-вкусова дейност, услуги на населението. Покупко-продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид и производство на всякакви други незабранени от закона стоки с цел продажба. Вътрешен и международен туризъм, туроператорска дейност, хотелиерство, ресторантьорство. Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензии, когато такива се изискват от закона.
+ Техническо обслужване и ремонт на автомобили, търговия с части и принадлежности за автомобили. Осъществяване на производствена, промишлена и хранително-вкусова дейност, услуги на населението. Покупко-продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид и производство на всякакви други незабранени от закона стоки с цел продажба. Вътрешен и международен туризъм, туроператорска дейност, хотелиерство, ресторантьорство. Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензии, когато такива се изискват от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма