Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕС ГОЛД ЕКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201669105
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201669105 от 2011-10-17 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 16, 2011 16:13
Наименование
МЕС ГОЛД ЕКС
Транслитерация
„MES GOLD EX” Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Солунска”, 36, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Работа, изкупуване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях по занятие, техния износ, внос и преработката им, изработка, преработка и ремонта на бижутерийни и ... Работа, изкупуване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях по занятие, техния износ, внос и преработката им, изработка, преработка и ремонта на бижутерийни и ювелирни изделия от благородни метали и скъпоценни камъни (след съответния разрешителен режим), консултантска дейност, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, включително месни продукти, международен туризъм в страната и чужбина, ресторантьорство, хотелиерство, мениджмънт, маркетинг, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на РБ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емил Йорданов Миланов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Емил Йорданов Миланов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕС ГОЛД ЕКС ЕООД на латиница "„MES GOLD EX” Ltd" с ЕИК/ПИК 201669105 е основана на 16 Август 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГОЛД ЕКС", но на 24 Юли 2014 година то бива сменено на сегашното "МЕС ГОЛД ЕКС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-08-16
Регистрация на фирмата

2011-10-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201669105 на основание друго от ЗДДС

2014-07-24
Промяна наименование
Името се сменя от ГОЛД ЕКС на МЕС ГОЛД ЕКС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.197, бл. 23, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Солунска”, 36, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Работа, изкупуване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях по занятие, техния износ, внос и преработката им, изработка, преработка и ремонта на бижутерийни и ювелирни изделия от благородни метали и скъпоценни камъни (след съответния разрешителен режим), консултантска дейност, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, международен туризъм в страната и чужбина, ресторантьорство, хотелиерство, мениджмънт, маркетинг, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на РБ.
+ Работа, изкупуване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях по занятие, техния износ, внос и преработката им, изработка, преработка и ремонта на бижутерийни и ювелирни изделия от благородни метали и скъпоценни камъни (след съответния разрешителен режим), консултантска дейност, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, включително месни продукти, международен туризъм в страната и чужбина, ресторантьорство, хотелиерство, мениджмънт, маркетинг, както и всички други дейности, които не са забранени от законодателството на РБ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма