Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВОЛТОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201684724
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 27, 2011 12:21
Наименование
ВОЛТОН
Транслитерация
VOLTON
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Средец, ОСМИ МАРТ, 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Контрол на физични и химични фактори на работна и битова среда, монтаж, демонтаж, замерване на електрически уредби и съоръжения до 1OOOV, монтаж и демонтаж на климатични и вентилационни инстал... Контрол на физични и химични фактори на работна и битова среда, монтаж, демонтаж, замерване на електрически уредби и съоръжения до 1OOOV, монтаж и демонтаж на климатични и вентилационни инсталации, -Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, - Извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с техническо оборудване и ноу-хау, -Туристическа и ресторантьорска дейност и извършване на всякакъв вид дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯНКА ТРИФОНОВА НИКОЛОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Диляна Жекова Монева 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Йордан Марков Йорданов 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Богдан Иванов Николов 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЯНКА ТРИФОНОВА НИКОЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВОЛТОН ЕООД на латиница "VOLTON" с ЕИК/ПИК 201684724 е основана на 27 Август 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Средец, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2011-08-27
Регистрация на фирмата

2022-01-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, Софроний Врачански, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Средец, ОСМИ МАРТ, 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Контрол на физични и химични фактори на работна и битова среда, монтаж, демонтаж, замерване на електрически уредби и съоръжения до 1000V, монтаж и демонтаж на климатични и вентилационни инсталации, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговски сделки, търговия с цигари и спиртни напитки, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, транспортни сделки в страната и в чужбина, сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества, извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с техническо оборудване и ноу-хау, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, туристически и туроператорски сделки, включително хотелиерство и ресторантъорство, консултантски, маркетингови и инженерингови сделки.
+ Контрол на физични и химични фактори на работна и битова среда, монтаж, демонтаж, замерване на електрически уредби и съоръжения до 1OOOV, монтаж и демонтаж на климатични и вентилационни инсталации,-Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид,- Извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с техническо оборудване и ноу-хау,-Туристическа и ресторантьорска дейност и извършване на всякакъв вид дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.

2023-07-31
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма