Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИЛАРАКИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201692639
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201692639 от 2012-04-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 1, 2011 11:47
Наименование
ФИЛАРАКИ
Транслитерация
“FILARAKI” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БЕЛАСИЦА, 18 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно със зехтин; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; образователни услуги, провеждане на курсове за обучение на кад... Търговия на едро и дребно със зехтин; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; образователни услуги, провеждане на курсове за обучение на кадри; ремонт и техническо обслужване на автомобили; вътрешна и външна търговия; продажба на стоки от собствено производство; производство и преработка на хранителни продукти; производство и реализация на селско-стопанска продукция; изграждане, подръжка и проектиране на ел.инсталации; строително-монтажни работи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и складови сделки; транспортна дейност; сделки с интелектуална собственост; консултантски, рекламни, информационни, програмни, превозни, хотелиерски, туристически, импресарски сделки или сделки по предоставянето на други услуги; лизинг;, както и всяка друга дейност, разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАЛОЯН РАДЕВ КАЛЧЕВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Калоян Радев Калчев 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Василена Евгениева Попова-Радичкова 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КАЛОЯН РАДЕВ КАЛЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИЛАРАКИ ЕООД на латиница "“FILARAKI” LTD" с ЕИК/ПИК 201692639 е основана на 1 Септември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-09-01
Регистрация на фирмата

2012-04-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201692639 на основание друго от ЗДДС

2013-03-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, к.к-с „Св. Св. Константин и Елена”, ул.”1”, 24, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БЕЛАСИЦА, 18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- 1. търговия на едро и дребно със стоки и други вещи от всякакъв вид;2. управление на магазини за продажба на продукти и изделия от всякакъв вид;3. производство, преработка и търговия с козметична, хранително-вкусова, битова и друга продукция; 4. покупка на недвижими имоти, стоки или други вещи, с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; 5. вътрешно и външно търговска дейност; 6. търговия на консигнация, оказион;7. внос и износ;8. търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина;9. мениджмънт, маркетинг и консултантски услуги;10. сделки с интелектуална собственост;11. комисионна дейност;12. импресарска и рекламна дейност;13. извършване на всякакви други търговски сделки и дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт.
+ Търговия на едро и дребно със зехтин; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; образователни услуги, провеждане на курсове за обучение на кадри; ремонт и техническо обслужване на автомобили; вътрешна и външна търговия; продажба на стоки от собствено производство; производство и преработка на хранителни продукти; производство и реализация на селско-стопанска продукция; изграждане, подръжка и проектиране на ел.инсталации; строително-монтажни работи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и складови сделки; транспортна дейност; сделки с интелектуална собственост; консултантски, рекламни, информационни, програмни, превозни, хотелиерски, туристически, импресарски сделки или сделки по предоставянето на други услуги; лизинг;, както и всяка друга дейност, разрешена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма