Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Светлана Голд ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201693659
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 1, 2011 17:03
Наименование
Светлана Голд
Транслитерация
Svetlana Gold LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ОДРИН, 9 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- търговия
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; вътрешнотърговски и въ... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; вътрешнотърговски и външнотърговски сделки с различен вид стоки, на едро и дребно; издателска дейност; лизингови, комисионни, спедиционни, лицензионни, агентски, транспортни, складови и бартерни сделки; хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги, посреднически услуги; дейности по отдаване на моторни превозни средства под наем; рекламни, програмни, импресарски и консултантски услуги; счетоводни услуги, управление на търговски дружества; строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСЕЙ ЛЕОНИДОВИЧ БУЛАТОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСЕЙ ЛЕОНИДОВИЧ БУЛАТОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Светлана Голд ЕООД на латиница "Svetlana Gold LTD" с ЕИК/ПИК 201693659 е основана на 1 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2011-09-01
Регистрация на фирмата

2020-12-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ. ОДРИН, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ОДРИН, 9
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСКА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, УСЛУГИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; вътрешнотърговски и външнотърговски сделки с различен вид стоки, на едро и дребно; издателска дейност; лизингови, комисионни, спедиционни, лицензионни, агентски, транспортни, складови и бартерни сделки; хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги, посреднически услуги; дейности по отдаване на моторни превозни средства под наем; рекламни, програмни, импресарски и консултантски услуги; счетоводни услуги, управление на търговски дружества; строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма