Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛА ПИМПА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201694768
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201694768 от 2012-06-13 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 2, 2011 12:26
Наименование
ЛА ПИМПА
Транслитерация
LA PIMPA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 60, вх. В Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
Предмет на дейност
Търговия на дребно и едро, внос и износ на стоки, търговско посредничество и представителство; комисионна, следиционна, складова и превозна дейност; внос и износ на стоки; покупко-продажба на ... Търговия на дребно и едро, внос и износ на стоки, търговско посредничество и представителство; комисионна, следиционна, складова и превозна дейност; внос и износ на стоки; покупко-продажба на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно със стоки и продукция; производство и търговия със селскостопански, промишлени и битови продукти; продажба на стоки от собствено производство. Производство, преработка и търговия със селскостопански стоки, производство и търговия с хранителни продукти. Превоз на пътници и товари в страната и чужбина; Туроператорска и турагентска дейност. Проучване, проектиране, изработване на инвестиционни проекти, реконструкции, интериор обзавеждане, озеленяване на паркове и градини, Туристическа дейност и услуги, ресторантьорство и хотелиерство; други занаятчийски дейности, както и всички други услуги и дейности, незабранени от Закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христо Ангелов Данаилов (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛУКА НАСТРУЧИ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОБЕРТА ПЕДЕРИВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Христо Ангелов Данаилов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛА ПИМПА ЕООД на латиница "LA PIMPA LTD" с ЕИК/ПИК 201694768 е основана на 2 Септември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-09-02
Регистрация на фирмата

2012-06-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201694768 на основание друго от ЗДДС

2013-03-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. САВА ДОБРОПЛОДНИ, 7
+ БЪЛГАРИЯ, с. Баново
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- извършване на услуги на фирми и граждани-развлекателни, импресарски, козметични, битови, комисионни, търговско представителсгво и посредничество, проектантски и архитектурни, строителство, покупка и продажба на недвижими имоти, извършване на консултационни услуги- финансови, рекламни, програмни, информационни, туристически, хотелиерски и транспортни услуги, търговия на дребно и едро, внос и износ на стоkи, вътрешна и външна търговия, реекспорт на стоки, както и всички други дейности и услуги, не забранени от закона.
+ Търговия на дребно и едро, внос и износ на стоки, търговско посредничество и представителство; комисионна, следиционна, складова и превозна дейност; внос и износ на стоки; покупко-продажба на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно със стоки и продукция; производство и търговия със селскостопански, промишлени и битови продукти; продажба на стоки от собствено производство. Производство, преработка и търговия със селскостопански стоки, производство и търговия с хранителни продукти. Превоз на пътници и товари в страната и чужбина; Туроператорска и турагентска дейност. Проучване, проектиране, изработване на инвестиционни проекти, реконструкции, интериор обзавеждане, озеленяване на паркове и градини, Туристическа дейност и услуги, ресторантьорство и хотелиерство; други занаятчийски дейности, както и всички други услуги и дейности, незабранени от Закона.

2013-03-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Баново
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 60, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма